Xenia's day

Paola Suhonen by Seppälä

Teksti: Anna.fi
Sain muutama päivä sitten vinkkiä sähköpostilla kampanjasta, joka on meneillään Seppälässä. Siellä on nimittäin tällä hetkellä myynnissä mallisto, jonka on suunnitellut Paola Suhonen ja mallisto kulkee nimellä Paola Suhonen by Seppälä. Seppälässä tulee harvoin vierailtua, mutta tällaiset yhteiskampanjat huippusuunnittelijoiden kanssa ovat aina super mielenkiintoisia. Aina on hauska nähdä, miten sitä kaunista linjaa voi jatkaa myös pienempään budjettiin sopivana. Käväisin sivuilla ja keräilin lemppareitani.. Ensin mekkoja talveen..

Liila mekko kultaisilla näyttävillä koruilla, mustilla sukkahousuilla ja mustilla, korkeilla koroilla. Tai vaikkapa musta mekko yhdistettynä musta-kultaiseen vyöhön. Malliston värit ovat murrettuja liilan ja sinisen sävyjä, löytyy joukosta myös mustaa ja valkoistakin.. Sitten omiin lemppareihini, yllätysyllätys innostuin eniten paitapuseroista, näistä voisin ottaa minkä vain ylleni.. 🙂

Kauniita ovat,  lempparein on tuo luumunvärinen.. 🙂 Paola Suhonen by Seppälä mallistoa pääsette tutkailemaan seuraavasta linkistä.:

Seppälä Paola

Tuolta sivuilta löytyy myös tieto siitä, missä myymälöissä on tämän kamppanjan tuotteita. 🙂

Huom: Postaus sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X