häät

Paras meikkivoide hääpäivään?

15.6.2016 Teksti: Xenia

Omalla kohdallani häämeikin suurin kysymys on nimenomaan meikkipohja ja tarkemmin sanottuna meikkivoide. Vaikka itse en meikkiä teekään, haluan että meikkivoide on jo siinä vaiheessa todettu hyväksi ja toimivaksi ja tietenkin myös omaan ihonsävyyn sopivaksi. Hääpäivän ideaali meikkipohja olisi:

  • sopivan peittävä
  • kauniin kuulas
  • luonnollinen
  • ei missään tapauksessa liian hohtava
  • ei pakkelimainen
  • pitkäkestoinen

Olen tehnyt tässä taustatutkimusta jonkun verran ja nämä kuusi meikkivoidetta mainittiin hyvin moneen otteeseen:meikkivoide häihin

Estee Lauder Double Wear Light

Pitkäkestoinen meikkivoide, joka on koostumukseltaan ohut ja ilmavan kevyt. Lopputulos, joka pysyy virheettömänä ja raikkaana jopa 15 tuntia kuumuudesta ja kosteudesta huolimatta. Öljytön.

Nars Sheer Glow meikkivoide

Tätä multa löytyykin jo ja on kyllä hyvä, vaikkakin liian vaalea tällä hetkellä. Tämä antaa kauniin kuultavan ja luonnollisen lopputuloksen ja on puolipeittävä tai halutessaan myös peittävä. Todella pitkäkestoinen, meikki pysyy paikallaan koko päivän.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Kuulemma Must-Have! Punaiselta matolta tuttu, silkinpehmeä, valovoimainen meikkivoide, kaikille ihotyypeille. Luonnollinen lopputulos ja puolipeittävä.

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place meikkivoide

Pitkäkestoinen meikkivoide, joka näyttää virheettömältä ja tuntuu miellyttävältä jopa viisitoista tuntia. Kevyen tuntuinen koostumus näyttää luonnolliselta kuumuudesta ja kosteudesta huolimatta. Väri säilyy muuttumattomana koko päivän ajan.

MAC Pro Longwear Foundation

Meikkivoide, joka kestää jopa 15 tuntia kauniina iholla. Koostumukseltaan kevyt ja voidemainen tuote, joka tekee ihosta pehmeän ja tasaisen. Lopputuloksena luonnollisen näköinen ja heleä iho.

Make Up Forever Ultra HD Foundation

Meikkivoide tuntuu kuin toiselta iholta, mutta tarjoaa silti puolipeittävän, luonnollisen ja valoa heijastavan lopputuloksen. Iho näyttää täydelliseltä ja tuntuu kosteutetulta.

Kaikkein eniten mua kiinnostaa tuo Estee Lauderin Double Stay, Armanin Luminous ja Make Up Foreverin Ultra HD. Olen ensi viikolla menossa Helsinkiin moikkaamaan ystäväni vauvaa ja hakemaan samalla lisää kirjoja gradua varten, joten ajattelin suorittaa samalla täsmäiskun meikkivoidekaupoille ja kokeilla kaikkia tai yrittää saada jotain näytteitä näistä.

Halusin kuitenkin kysellä jo nyt täällä blogissa siitä onko teillä näistä tuotteista mitään kokemusta? Ikäväkseni mulle on taas tullut tukkeutuneita ihohuokosia otsaan (niidenkin karkottamiseen saa antaaa vinkkejä!!!!), joten meikkivoide todella on häämeikin a ja o omalla kohdallani! 🙂

Xenia

Instagram

  • Olen yrittänyt siirtyä yhä enenevissä määrin luonnonkosmetiikkaan ja halusinkin jakaa teille tämän meikin, jossa ei ole käytetty mitään synteettistä!☺️ lisää blogissa😘 #makeup #naturalmakeup #organicmakeup #hairstyles #lob

xeniasday

Kommentit (54)

Kiitos Eija! 🙂

Mä kallistunen tuohon Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place meikkivoiteeseen. Siinä sk vaan 10, eli on myös kuvia ajatellen loistava, kun ei hohka kuvissa naama 😀 Ja se on ja pysyy. Vähän täytyy mun mielestä ”työstää” monia muita enemmän, mut on vaan mega hyvä 🙂 Just kävin eilen hakemassa putelon uudella sävyllä kun vanha oli liian kylmä 😀 Ja sit Clarins everlasting foundation kans niiiiiin hyvä, mut siinä sk15..

Haleja muru ja ihanaa, kun oot samoissa mietinnöissä siellä 😀 <3< 3

Mulla kävikin mieles et onko sulla just toi Estee! Mut siis joo luin tuosta aurinkosuojan ja salaman huonosta yhteensopivuudesta. PItää käydä hakemassa testerit. Millä sä muuten levität ton esteen. Sormil, siveltimel vai jollain sienellä? <3

Melkein parhaiten oon saanut ihan sormilla, mutta beautyblenderillä saa myös tosi kauniin ja ehkä vähän kuulaamman lopputuloksen!! 🙂 Sephoran myyjä muuten vinkkas, että kannattaa kokeilla ton beautyblenderin kanssa niin, että kastamisen lisäks laittaa ihan pikkusen seerumia joukkoon!! 🙂 En oo vielä ehtinyt testaa, mut pitää sitäkin testata 🙂 Ja sit muuten tosta Estee Lauderin meikkivoiteesta niin oon huomannut, että se on lähes poikkeuksetta parempi vähän ajan kuluttua. Heti meikin teon jälkeen vähän töks, mut tunti, pari niin se on ihan täydellinen:) Ja sit päälle suihkutan clarinsin viimeistely suihketta. Macilla taitaa olla kans hyviä, mitä monet youtube gurut suosittelee?:D

Mulla oli häissämme tota double wear:ia ja hyvin pysyi menossa mukana, vaikka lämpöä oli varjossa +34 astetta;)

Nonni, sit eikun hakemaan testeriä! 🙂

Olin itse kaasona viimekesänä ja olen kärsinyt erittäin pahasta aknesta, joista jäljellä ovat arvet. Eli yksi stressaava tekijä oli, miten saan arvet peittoon niin että lopputulos olisi luonnollinen, mutta peittävä eikä kamalan pakkelimainen! Löysin pitkän tutkinnan jälkeen vichyn dermablend meikkivoiteen, johon olin enemmän kun tyytyväinen! Meikki kesti koko päivän moitteettomasti ja vaikka laitoin kaksi kerrosta meikkivoidetta saadakseni parhaimman peittävyyden, ei lopputulos ollut yhtään liian pakkelimainen! Eli siis iso suositus tälle meikkivoiteelle! 🙂

Pitääkin lukea tuosta, kiitoksia tuhannesti vinkistä Katriina!<3

lancome teint idole ultra 24h. Mä suosittelen tuota oman kokemukseni perusteella, antaa matta pinnan mutta ei liian ja pysyy hyvin iholla,itse en ole tarvinnut tuon päälle edes puuteria. Ja olin siis aikaisemmin töissä abc:llä jossa välillä sai olla keittiössä hikoilemassa ja välillä kylmiössä ja aina pysyi hyvänä !! 🙂 suosittelen pyytämään vaikka näytettä tuosta niin ei tule huti ostoa.

Hitsit kun toi olis hyvä mutta mun iholle liian ”kuiva”. Kokeiltu siis. Mutta kiitoksia tuhannesti vinkeistä, olette kultaa!<3

Jos lancome on sun iholle liian kuiva, uskallan väittää että toi Estee Lauder Double Wear on myös!

Itse monenmonet meikkivoiteet läpikolunneena etsiessäni kestävää meikkivoidetta suosittelen omalle hipiälle ainoaa oikeaa Joe Blascoa ja heidän omaa irtopuuteria. Pysyy ja peittävyyden voit itse säädellä meikkivoiteen määrällä!

Ihania hääjärjestelyjä!

Voi olla, pitää kokeilla. Noora suositteli tuota Armania, on kuulemma käynyt läpi kaikki maailman meikkivoiteet ja sanoi että se on toooodella hyvä! 🙂

Itse olen Estee Lauderi Double Wearin fani henkeen ja vereen, mutta sanoisin että tuo perusversio on hyvin peittävä ja toki myös kestäväkin, mutta ehkä liian tuhdi kesäksi ja häämeikiksi, itse käytän sitä lähinnä talvisin. Light versio taas on juuri mainio kesäksi, ei ihan niin peittävä ja tuhdi kuin perusversio, mutta puolipeittävä, kuulas ja pitkään kestävä lopputulos! Suosittelen siis ehdottomasti tuota Double Wear lightia, jos vaan löydät sopivan sävyn ( itse joudun usein sekoittamaan pari sävyä keskenään). Aurinkoista kesää! ?

Ihon hoitoon suosittelen käyntiä kosmetologilla hydrafacial-kasvohoidossa. Googletelepa asiasta! Poistaa epäpuhtaudet uskomattoman tehokkaasti hellävaraisesti ilman puristelua 🙂

Mä ostin Dubain matkalta kauan (vuosia :D) haaveiltuna ton Make Up Forever Ultra HD Foundationin josta oon paljon lukenut ja nähnyt hyviä kokemuksia ja hehkutuksia. Mutta kuinka jouduinkaan pettymään 🙁 Mun iholla ainakin lopputulos on aivan kamala ja jää kyllä käyttämättä kokonaan ja meni rahat hukkaan kun ei ollut edes mikään halpa meikkivoide!

Double wear on omalle rasvaiselle iholle huippu, mutta turhan paksu varsinkin kesällä. Kuivalle iholle en suosittele ja sillä saa muutenki. tosi helposti maskimaisen pakkelinaaman. Häämeikkiin suosittelen ehdottomasti Luminous silkkiä tai Mufe Ultra HD! Molemmat kevyitä meikkivoiteita, jotka näyttää iholta mutta peittää ja pysyy hyvin. Luminous silk nimensä mukaan kuulas, mutta ei liian. Ultra HD antaa kuivalle/normaalille iholle hieman mattasemman lopputuloksen Luminous silkkiin verrattuna. Luminous silkkiä suosittelisin sun tarpeisiin?

Ammattilaisena suosittelen Estee Lauderia. Molemmat listaamistasi äärimmäisen hyviä. Pysyvyys omaa luokkaansa.
Iloa teidän päiviin. ?

Heippa!

Itse olen pitkään käyttänyt Estee Lauderin Double Wear Stay-in-place. Itselläni on tosin aika paljon peitettävää, joten siksi olen tästä meikkivoiteesta tykännyt; paljon pigmenttiä, kestää pitkään, ei rupea heti kiiltämään.
Sinulla käsittääkseni on paljon vähemmän peitettävää kuin minulla – siksi suosittelisin Giorgio Armanin meikkivoidetta. Koostumus on aivan ihana! Siis niiiiin silkkinen. Sopii itselleni ”hyvinä iho päivinä”. 😀
Seuraan kymmeniä youtube guruja, enkä enää ostakaan mitään ilman, että he ovat sen ensin ”hyväksyneet”. Toinen tiedon lähde on Sephora. Siellä on tuhansia arvosteluja, joista voi itse ”filtrata” tuloksia kirjoittajan iän, ihotyypin, ihonvärin yms. mukaan.
Voit myös lajitella kaikki meikkivoiteet esim ”best selling” mukaan. Sinun esille tuomia meikkivoiteita tuolla näyttääkin top 10 olevan!

Tsemppiä etsintään!! 🙂

Meikkivoiteesta en osaa sanoa, mutta noihin tukkeutuneisiin ihohuokosiin auttoi jo muutaman käyttökerran jälkeen Lumenen uusi Hyaluronitiiviste. Todella riittoisa, ihanan raikkaan lopputuloksen antava ja superkosteuttava seerumi. Viikossa oli naama ihan eri näköinen ?

Voin suositella todella voimakkaasti Guerlain tenue de perfection meikkivoidetta. Huomattavasti parempi kun Estee Lauder ja Armani ? Minulle laitettiin tätä häämeikkiin ja se jälkeen en ole vaihtanut! Pyydä tästäkin näyte ja testaa ?

Tästäkin tuli luettua, pitää kysyä testeri! 🙂

Mulla on ollut tuo MAC ja se kestää kuin synti, mutta oli kyllä minun normaali/kuiva/T-ongelma-alue iholleni kovin matta ja maskimainen – levitti sitten sormin tai siveltimellä.
Mua alkoi sen sijaan kiinnostamaan tuo Nars, jota sulla ilmeisesti löytyy. Miten se eroaa Lumenen nude Perfection Glow-voiteesta? Itse tykkään siitä kovin, mutta se ei tunnu kestävän mulla koko päivää vaan lähtee kiiltämään ikävästi (tai sitten kuultaa vähän liikaa :D) :/

Nars kyllä on ja pysyy, että siinä mielessä hyvä tuote!! 🙂

We Care Iconin Matte Wear long-lasting makeup. Meikkaajana olen kokeillut lukemattomia meikkivoiteita enkä muita enää osta. Helppo levittää ja todella hyvä pysyvyys (kestää myös kolme vuotiaan poikani ylitsevuotavat halaukset) ilman liian raskasta peittävyyttä. Eilen viimeksi tuntematon kosmetiikkaosaston myyjä kehaisi upeaa ihoani 😉

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation, onko sinulla tietoa mistä tätä saisi?? Olen yrittänyt etsiä, tuloksetta:/

Stockman ja sokos luultavasti tätä myy! 🙂

Mulla on käytössä Double wear, ja se pysyy kyllä tosi hyvin! Ihan vähän paakkuuntuu naururyppyihin, mutta ei aina eikä pahasti. Jos on tosi kuiva iho niin Double wear voi tuntua hieman kuivattavalta, ehkä se Monan ehdottama seerumi voisi auttaa. Paras levitystapa kuulaaseen lopputulokseen ehdottomasti beauty blender!

hahah, mulla on nykyisin muutakin kuin naururyppyjä! 😀 Mutta elämä on, pakko päästä kokeilemaan! 🙂

Moikka!

Itselläni normaali sekaiho,t-alueelta alkaa yleensä ensimmäisenä kiiltelemään. Olen noista postauksessa olleista voiteista ostanut mac:iä ja se olisi mun iholle täysi katastrofi,ei pysynyt yhtään ja muutaman tunnin jälkeen oli karannut naamalta ja näytti ihan kauhealta. Harmitti, koska olin lukenut tosta toooosi paljon must have -tyyppisiä postauksia.

Sen jälkeen ostin tuon Estee Lauderin double wear foundationin ja sen jälkeen ei ole tarvinnut edes vilkaista muihin. Usean vuoden ollut jo ehdoton lemppari. Pidän sitä kesät talvet(kesäisin tarvitsee ihan pienen määrän,ellei halua peittävämpää), ja saan aina kehuja kauniista meikkipohjasta. Sitä voin siis lämmöllä suositella! Pysyy naamassa todella hyvin eikä liiku/muuta väriä.
Myös sävyvalikoima siinä on laaja, joten varmasti löytyy jokaiselle oma:)

Apua, arvaa jaksanko odottaa nyt et pääsen testaamaan!!!!! 😀

Mulla on ollut käytössä Double Wear, ja se on kyllä aika tuhtia ja peittävää tavaraa, mutta tosi pitkäkestoinen. Itsellä aika ajoin epäpuhtauksia ja iho rasvoittuu herkästi, mutta sanoisin että kesällä/kun iho hyvässä kunnossa tämä ehkä jopa liian paksu/peittävä. Itse en ole kokeillut tuota Double Wear lightia, mutta voisin kuvitella että voisi sulle paremmin sopia 🙂 Kannattaa käydä vaikka stokkalla kysymässä jos voisit saada noista molemmista näytteet. Tällä hetkellä mulla käytössä Lorealin Infallible 24h matte meikkivoide, tosi hyvä ja peittävä, mutta ei ihan yhtä pitkäkestoinen kuin double wear. Vähän niinkuin opiskelijan budjettiversio 🙂 Riippuu kyllä tosi paljon ihosta, itselläni kun on rasvoittuva/sekaiho ja välillä epäpuhtauksia niin hyvän meikkivoiteen löytäminen ei ole hirveän helppoa 😀

Mulla oli myös viime kesänä meidän häissä tota Estee Lauderin Double wearia, ja voin kyllä suositella lämpimästi! Sopivasti peittää, mutta on keveän tuntuinen iholla 🙂 Meidän hääpäivä oli tosi lämmin, ja ainakin tuo meikkivoide pysyi lähes virheettömänä myöhään yöhön asti 🙂 Tää on nykyisin mulla käytössä myös arkisin koska sopii ainakin mun iholle loistavasti.

Tosi monet tuntuu tykkäävän tästä, pitää hakea testeri heti huomenna, muistaakseni Porvoon sokkarilla on esteetä!! 😀

Ehdottomasti kannattaa testerit pyytää kaikista kiinnostavista meikkivoiteista, mutta voin kyllä lämmöllä suositella mufen HD:tä! Ostin Saara Sarvaksen innoittamana ja en keksi tästä mitään huonoa sanottavaa. 🙂

PItää käydä hakemassa siitäkin testeri! 😀

Oon tykännyt todella paljon tosta estee lauderin stay on placesta, paras meikkivoide mitä olen kokeillut, mutta noista muista ehdokkaista ei kyllä olekaan kokemusta.

Tämä taitaa olla todella monen suosikki!! 🙂

Mun suositus olisi yhdistelmä eli alle Jane Iredalen Smooth Affair Facial Primer & Brightener -pohjustus- ja kirkastusvoide. Tuotetta kuvataan seuraavasti: ”Voiteella on anti-ageing-ominaisuuksia, jotka tasoittavat ihon sävyä, supistavat ihohuokosia ja antavat kasvojen iholle hehkua ja kuulakkuutta. Käytä kosteusvoiteen jälkeen tasoittamaan ihon pintaa ja tekemään meikistä kestävän.

Tuote on täysin luonnonmukaisista ainesosista tehty täysmineraalipohjustaja. Sopii erinomaisesti allergiselle, kuivalle tai epätasaiselle iholle kirkastamaan ja tasoittamaan ihon pintaa.”

Meikkipohjaksi tietenkin mun kestosuosikki ja kulttimaineen saavuttanut Iredalen Purepressed base mineral foundation, joka on ”laadukas 100 % mineraalimeikkipohja, jossa pohja, peitevoide, aurinkosuoja ja ihonhoitotuote – kaikki yhdessä tuotteessa!

Vedenkestävä.

Tuote ei sisällä öljyjä, talkkia, synteettisiä väri- tai säilöntäaineita tai synteettisiä hajusteita. Jane Iredale meikit sisältävät ainoastaan luonnollisia, vettä hylkiviä, pitkään kestäviä, suojaavia mineraaleja jotka edesauttavat ihon omaa, normaalia toimintaa tuoden ihon parhaat puolet esiin. Lopputulos on puolimatta ja läpikuultava. Tuntuu iholla höyhenenkevyeltä.”

Meikkipohja on todella kestävä, mutta ilman tuota pohjustustuotetta ehkä aavistuksen liian matta. Pohjustusvoiteen avulla iho kirkastuu ja lopputulos on kaunis, tasainen ja kestävä. Lämpimästi suosittelen ainakin kokeilemaan. 🙂

Kiitos Leenu tuhannesti tästä vinkistä, olette kyllä kullanarvoisia tässäkin mielessä että saan teiltä paljon ideoita! <3

Myös uudet meikkipuuterit on ammattilaisten suosiossa, eivät kiillä missään vaiheessa päivää ja niillä saa korjattua hyvin kyyneleiden jälkiä silmien alla joita väkisinkin tulee.

Meilläkin on häät heinäkuussa ja 1,5 vuotias tyttö. Miten te järjestätte lapsen hoidon häissä,tuleeko lapsi mukaan häihin ja kuka hänestä huolehtii? Tuo 1,5 v on siinä mielessä vähän haastava ikä kun omaa tahtoa riittää ja kokoajan ollaan menossa, ei jaksa istua paikallaan juurikaan. En halua isovanhempien olevan vastuussa lapsesta koska heillekin tämä hääjuhla on erityinen päivä elämässä, haluan että he pääsevät juhlimaan alusta loppuun asti. Vieraan hoitajan kanssa lapsi taas ei suostu lähtemään häistä pois, olen varma.

Meillä on tuttu, perheen ulkopuolinen hoitaja jonka kanssa lapsi on ollut monesti ennenkin. Hän siis on tytön kaitsija ettei meidän tarvitse syöttää yms, mutta muuten tyttö on siellä nukkumaanmenoon asti ja sit hoitaja vie tytön nukkumaan hotellihuoneeseen joka hänelle hankitaan. Ja me mennään sit samaan hotelliin ja aamulla taas nähdään. 🙂

Moikka!
Meikkivoiteesta hääpäivään ehdottomasti Esteelle ääni! Todella toimiva siihen. Saat stokkalta tai Sokokselta varmasti pieniin purkkeihin testiin eri sävyjäkin, itse sain sen verran, että sai kokeiltua yhtä sävyä tai tuotetta parikin kertaa kotona eri valoissa.

Tukkeutuneihin ihohuokosiin suosittelen ehdottomasti Glamglow Supermud Clearing Treatment naamiota. Parasta 🙂

Pitää ehdottomasti mennä hakemaan testereitä, nyt en malta odottaa, toivottavasti löytyy täydellinen tuote! 🙂 Ja siis Glamglow on tuttu, mä luulen vaan että mulla on ongelmana myös se että käytän liian kuivattavia tuotteita jotka tekee ihosta vielä tukkoisemman , pitäisi siis keksiä näiden täsmäaseiden lisäksi myös oikeat ihonhoitotuotteet. 😀

Moikka! Ehdottomasti Guerlainin tenue de perfection. Mulla ei oo muut meikkivoiteet pysyny paikallaan (varsinkaan nenässä vaikka suht kuiva iho). Ja oon siis kokeillu näköjää lähes kaikkia näistä listatuista meikkivoiteista. Ei sillä, voi sulle toimiakkin joku muu vaikka itelle ei, mutta toi Guerlainin on ihan uskomaton. Siitä jää satiinipinta iholle eli ei semmonen dewy tai matta vaan just täydellinen. Ainut huono puoli voisi olla et toi on aika peittävä, mut sit taas mä teen silleen et levitän meikkisiveltimellä ja sit vielä beautyblenderillä päältä et saan ylimääräset pois mut meikkisiveltimellä sen tasasuuden. Kokeilemisen arvonen tuote todellakin siis! 🙂

Sitäkin pitää kokeilla. 😀 Mua pidetään varmaan painajaisena kun menen kosmetiikkaosastolle käymään. 😀

AIemmin joskus puhuit et teet itse meikin. Mutta siis oletkin hankkinut meikkaajan? 🙂

Se oli yksi vaihtoehto mut ajattelin et ehkä olen sen verran jännityksen vallassa että parempi kun joku muu tekee vaikka sit omilla, hyviksi havaituilla tuotteilla. 🙂

Lauderin Double Wear on TODELLA peittävä! Käytin sitä pahimpina akneaikoina eikä mielestäni ole yhtään luonnollisen näköinen. Sille parempi vaihtoehto on Lorealin Infallible 24 h matte. Aivan jäätävän hyvä meikkivoide jonka jälkeen en oo kalliimpia meikkivoiteita ostanut. Ja pysyy aivan varmasti 24 tuntia, melkein vaan paranee mitä kauemman on kasvoilla!

Samaa mieltä estee lauderin pakkelimaisuudesta, itselläni double wear ollut testissä jokunen vuosi sitten ja koostumus on erittäin peittävä, iholla jopa ”maalimainen” tuntuma. Pakkelimeikkivoide siis, en suosittele.

Mut siis mun iholla liian matta ei toimi, et hyvinkin voi olla et just tuo Lauderin on liian stydy! Pitää vielä kokeilla ja ottaa testeri tuostakin. 🙂

Otankin täältä itselleni hyviä vinkkejä 😉 Itse olen juurikin Armanista ja Esteen Double Wearista kuullut hyvää. Esteestä kokeilin kerran näytettä, mulle vähän kuivattava. Armani kai kuultavampi 🙂 Mulle tulee kans otsan näppyjä, itse oon huomannu että kuidun määrä ruokavaliossa vaikuttaa 🙂 ihanaa kuunnella teidän häävalmisteluista! <3en malta odottaa suuren päivän lähestymistä täältä ruudun toiselta puolelta

Itse suosittelen Kat von Dn lock-it foundationia kestävyyden kannalta. Takertuu naamaan kuin maali ja kestää varmasti koko päivän. Tosin meikkivoide on todella matta ja peittävä, mutta olen sekoittanut siihen jotain hohdetuotetta ja seerumia jotta lopputuloksesta tulisi hieman kevyempi ja kuultavaksi 🙂

Tsemiä hääpäivään!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *