häät

Paras meikkivoide hääpäivään?

15.6.2016 Teksti: Xenia

Omalla kohdallani häämeikin suurin kysymys on nimenomaan meikkipohja ja tarkemmin sanottuna meikkivoide. Vaikka itse en meikkiä teekään, haluan että meikkivoide on jo siinä vaiheessa todettu hyväksi ja toimivaksi ja tietenkin myös omaan ihonsävyyn sopivaksi. Hääpäivän ideaali meikkipohja olisi:

  • sopivan peittävä
  • kauniin kuulas
  • luonnollinen
  • ei missään tapauksessa liian hohtava
  • ei pakkelimainen
  • pitkäkestoinen

Olen tehnyt tässä taustatutkimusta jonkun verran ja nämä kuusi meikkivoidetta mainittiin hyvin moneen otteeseen:meikkivoide häihin

Estee Lauder Double Wear Light

Pitkäkestoinen meikkivoide, joka on koostumukseltaan ohut ja ilmavan kevyt. Lopputulos, joka pysyy virheettömänä ja raikkaana jopa 15 tuntia kuumuudesta ja kosteudesta huolimatta. Öljytön.

Nars Sheer Glow meikkivoide

Tätä multa löytyykin jo ja on kyllä hyvä, vaikkakin liian vaalea tällä hetkellä. Tämä antaa kauniin kuultavan ja luonnollisen lopputuloksen ja on puolipeittävä tai halutessaan myös peittävä. Todella pitkäkestoinen, meikki pysyy paikallaan koko päivän.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Kuulemma Must-Have! Punaiselta matolta tuttu, silkinpehmeä, valovoimainen meikkivoide, kaikille ihotyypeille. Luonnollinen lopputulos ja puolipeittävä.

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place meikkivoide

Pitkäkestoinen meikkivoide, joka näyttää virheettömältä ja tuntuu miellyttävältä jopa viisitoista tuntia. Kevyen tuntuinen koostumus näyttää luonnolliselta kuumuudesta ja kosteudesta huolimatta. Väri säilyy muuttumattomana koko päivän ajan.

MAC Pro Longwear Foundation

Meikkivoide, joka kestää jopa 15 tuntia kauniina iholla. Koostumukseltaan kevyt ja voidemainen tuote, joka tekee ihosta pehmeän ja tasaisen. Lopputuloksena luonnollisen näköinen ja heleä iho.

Make Up Forever Ultra HD Foundation

Meikkivoide tuntuu kuin toiselta iholta, mutta tarjoaa silti puolipeittävän, luonnollisen ja valoa heijastavan lopputuloksen. Iho näyttää täydelliseltä ja tuntuu kosteutetulta.

Kaikkein eniten mua kiinnostaa tuo Estee Lauderin Double Stay, Armanin Luminous ja Make Up Foreverin Ultra HD. Olen ensi viikolla menossa Helsinkiin moikkaamaan ystäväni vauvaa ja hakemaan samalla lisää kirjoja gradua varten, joten ajattelin suorittaa samalla täsmäiskun meikkivoidekaupoille ja kokeilla kaikkia tai yrittää saada jotain näytteitä näistä.

Halusin kuitenkin kysellä jo nyt täällä blogissa siitä onko teillä näistä tuotteista mitään kokemusta? Ikäväkseni mulle on taas tullut tukkeutuneita ihohuokosia otsaan (niidenkin karkottamiseen saa antaaa vinkkejä!!!!), joten meikkivoide todella on häämeikin a ja o omalla kohdallani! 🙂