Xenia's day

Paratiisi

Teksti: Xenia

P3090082

Vähän kirpaisee ladata tätä kuvaa tänne, kun ikkunasta ulos katsoessa näkyy räntäsadetta. Positiivista toki se, että se on räntää eikä lunta, sen kun ei pitäisi kauhean kauaa meitä häiritä. Olen niiiin valmis nimittäin siihen, että voin koiraa lähteä ulkoiluttamaan ilman että ähkien ja puhkien vedän Sorellit jalkaan ja yritän vielä taiteilla ne piikit sinne alle. En ole ottanut riskejä kaatumisesta, joten mut kuulee jo kaukaa kun piikittelen menemään.

Tuli tästä ylläolevasta kuvasta mieleen se, etten tämän ja parin bikinikuvan lisäksi ollut yhdessäkään kuvassa lomamme aikana. Otin kyllä kuvia tyttärestämme ja niin edelleen, mutta saan arjessa olla ihan tarpeeksi kameran edessä että jaksaisin alkaa ihan kauheasti kuvattavana olemaan loman aikana. Itseasiassa kamera taisi käydä kädessä lähinnä ensimmäisenä ja kahtena viimeisenä päivänä kun aika meni vain hetkestä nauttiessa.

Ja mitä tulee mun asujen inspiroivuuteen, ei ne tuolla kuumuudessa kauheasti toisistaan eronnut. Käytännössä mulla oli pelkkiä maximekkoja mukana ja hyvin moni vielä samassa mallissa ja samalla materiaalilla. Kenkinä multa löytyi jalasta lähes poikkeuksetta ”terveyssandaalit” tai parit muut hyvin helpot jalkineet, korkokenkiä en edes ottanut mukaan sillä tiesin sen miten jalkani todennäköisesti tulisivat reagoimaan kuumuuteen. Ei ne siitä ainakaan kutistu, sanotaanko näin.

Täällä ollaan muuten edelleen tytön kanssa kotona. Tänään jo lähes terveenä, mutta olen kyllä ihan kyllästymiseen asti tuputtanut kiiviä ja smoothieita, joissa on paljon eri marjoja ettei ainakaan jää paraneminen vitamiinien puutteesta kiinni. Ajattelin kuitenkin että yksi lepopäivä ja viikonloppu vielä tähän päälle niin sit ollaan ihan priimakunnossa, eikä tule mitään jälkitauteja, joista on vähän liiankin hyvät muistikuvat tytön ensimmäiseltä elinvuodelta.

Tänään meillä on kaasoiltamat parhaan ystäväni, tämän kesän morsiamen luona. Sen lisäksi ei muuta suunniteltua viikonlopuksi olekaan, ajateltiin tehdä vähän pihatöitä ja laittaa vielä muutamaa jäljelle jäänyttä juttua kotona. Vauvan huonekin on jo maalattu ja osa kalusteistakin on löytänyt paikalleen, aika ihanaa!<3

Mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille, ei anneta tämän räntäsateen lannistaa! 🙂

 

 

Lue myös

X