Vaikka pyrinkin minimoimaan äitiysvaatteiden oston, on joissain asioissa joustettava ehdottomasti. Ensinnäkin housu- ja etenkin leggings-osastolla ja sen lisäksi omalla kohdalla ainakin toppien kohdalla. Onnekseni omasta kaapista löytyy vino pino erilaisia trikoisia mekkoja, jotka todennäköisesti menevät päälle vielä kesälläkin, niitä ei siis todennäköisesti tarvitse ostaa.
Joitain juttuja olen oikein etsimällä etsinyt ja todennut sen etten kertakaikkiaan ole törmännyt mihinkään kivan näköisiin ja ennen kaikkea mukaviin farkkuihin. Tytärtäni odottaessa mulla oli yhdet Hennesin äitiysfarkut, jotka oli tosi mukavat mutta nyt menin ostamaan ”samanlaiset”, jotka ei todellakaan ole mukavaa nähnytkään. Miksi ihmeessä äitiysfarkkuihin ei pistetä oikein kunnolla elastaania, en ymmärrä?
Kävin tässä samalla läpi hieman muidenkin ketjuliikkeiden kuin Hennesin valikoimaa ja löytyihän sieltä vaikka mitä. Äitiysvaatteiden kohdalla kun ei raaski maksaa maltaita lyhyestä käyttöiästä johtuen, joten suosittelen tsekkaamaan nämä allaolevat nettikaupat jos teillä on äitiysvaatteita hakusessa!

New Look Maternity

newlookmaternity

ylärivi: rikotut farkut / musta pusero / sininen kauluspaita / jeggingsit

alarivi: vihreä t-paita / rikotut farkut / vaaleanpunainen pusero / valkoinen pusero

New lookin äitiysosastosta olen kuullut paljon hyvää ja mikä parasta, hinnat ovat todella huokeat ja he toimittavat myös Suomeen. Mulla on mietinnässä nuo rikotut farkut (joko ylä-tai alarivit) ja sen lisäksi tuo klassinen sininen kauluspaita! Todella kiva! Musta pusero on myös kaunis, mutta mun kokoa siitä ei enää ollut, pitää kurkata jos sitä olisi Asoksella, joka myy oman merkkinsä lisäksi myös muita merkkejä kuten New Lookia.

Asos Maternity

asosmaternity

sininen mekko / sininen off-the shoulder mekko / musta off the shoulder mekko / paitamekko

vihreä mekko / harmaat colleget / vaaleanpunainen maximekko / farkut

Asosilla on kaikkea. Heillä on oma äitiysvalikoimansa, jonka lisäksi he myyvät todella montaa muutakin kokoelmaa, suosittelen tsekkaamaan etenkin jos esim New Lookin puolelta ei löydy kokoja! Mä ihastuin erityisesti noihin off-the-shoulder-mekkoihin ja tuo alimman rivin pinkki malli oli sellainen mitä mulla oli mielessä ystäväni häitä ajatellen. Olen hänen kaasonsa ja hän menee naimisiin heinäkuun lopussa ja ajattelin että tuollainen malli voisi olla hyvä sekä imetystä ajatellen että anteeksiantava keholle, joka ei ole palautumisurakassaan vielä pitkällä. Saa antaa vihjeitä jos teille tulee mieleen hyviä ideoita kaasomekkoon liittyen, en uskalla jättää viime tinkaan kun hyvinhän saattaa olla mahdollista että lapsemme syntyisi vaikka reilu 2 viikkoa lasketun ajan jälkeen eli siinä ei tosiaan enää kaupoille lähdetä. Plus että ajattelin että ehkä synnytyksen jälkeen olen suurin piirtein saman kokoinen kuin nyt eli voisin vielä sovittaa. 😀 Vaikeita juttuja!

Topshop Maternity

topshop maternity

khakinvihreät pillihousut / raidallinen mekko / neulemekko / tummansininen kietaisupaita

vihreä, pitkä college /  siniset farkut / sininen mekko / kellohihainen pusero

Topshopilla on mekkoja, kivoja farkkuja ja minä iskin silmäni etenkin noihin khakinvihreisiin housuihin. Mulla on yhdet normihousut tässä värissä, mutta ne on jotenkin baby beltin kanssa koko ajan putoamassa. Topshop toimittaa myös Suomeen ja ilmaiseksi jos ostokset ovat yli 100 puntaa.

Sellaisia poimintoja tällä kertaa, pärjäsittekö te raskausaikanne ilman äitiysvaatteita vai mitä päädyitte hankkimaan?

X