Xenia's day

Parhaat neuleiden ostopaikat

Teksti: Xenia

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vaikka rakastankin kesää ja kesäpukeutumista hulmuavine helmoineen ja kevyine kenkineen on syksyn ja talven pukeutumisessa sitä jotain. Olen aina ollut hyggeilevä ihminen suurella H:lla, joten kaikki pehmeä ja lämpöinen on mun suuressa suosiossa. Ilmankos katselenkin lämpimiä neuleita sillä silmällä jo kesän alennusmyynneissä ja viimeistään nyt olen kääntänyt katseeni syksyyn ja hyväksynyt sen, että se on tulossa kovaa vauhtia.

Mä rakastan yli kaiken ylisuuria neuleita, crop-neuleita, neulemekkoja ja näiden lisäksi hyvin klassisia malleja erilaisine kauluksineen. Sen lisäksi tällä hetkellä olen kovin mieltynyt kirkkaisiin sävyihin! Mistä neuleita sitten kannattaa katsella? Tässä omia vinkkejäni hyväksi havaituista paikoista!

arket

merinovillaneule / sininen alpacavillaneule / oranssi villaneule /vihreä alpacavillaneule  / villasekoiteneule

Arketin neulevalikoima on uskomattoman hyvä ja laatu neuleissa on todella hyvä. Luonnokuituisia on cashmeresta alpacaan ja ohuesta merinovillasta ihan tavalliseen puuvillaan. Valikoima on todella kattava ja klassisten sävyjen rinnalla on todella laaja valikoima myös hieman erikoisempia sävyjä. Mä tilasin itseasiassa tuon alarivin vasemman ja oikean neuleen, molemmat aivan ihania. Kuvia tulossa pian!

otherstories
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Other Storiesilla on todella herkullinen neulekokoelma. Arketiin verrattuna sieltä löytyi paljon pehmeitä ja hempeitä sävyjä todella monessa eri materiaalissa. Mä olen tykästynyt nyt hieman lyhyempiin neuleisiin, jotka menee kivasti korkeampivyötäröisten housujen ja hameiden kaverina. Tuo numero 6 on täydellinen. Kaunis pääntie ja sopiva pituus!

hmpremium1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

H&M:llä kurkkaan aina ensimmäisenä Premium malliston, jonka alta löytyy todella laaja valikoima esimerkiksi kashmirvillaisia neuleita. Yllä näkyykin omat suosikkini, joista jopa 6 olivat 100% kashmiria. Kauniita hempeitä sävyjä ja ajattomia malleja haluavalle suosittelenkin H&M:n Premium valikoimaa!

bubbleroom
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Bubbleroomilta löytyy neuleita laidasta laitaan. On edullisempia Bubbleroomin omien merkkien neuleita ja sit löytyy Samsoe & Samsoeta, Tiger of Swedenia, Odd Mollyä yms, joita olen tähän ylle nostanutkin!  Suosittelen kurkkaamaan myös alepuolen, josta voi tehdä hyviä löytöjä!

ellos
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 /9

Ellokselta löytyy neuleita kans ihan laidasta laitaan eri budjeteille. Elloksen oma brändi tarjoaa edullisempia vaatekappaleita ja lisäksi heidän valikoimassaan on paljon eri merkkejä. Täältä suosittelen kurkkaamaan myös aleosiot, sieltä voi tehdä edullisia klassikkolöytöjä. Elloksen valikoimasta tulikin oikea silmiä hivelevä värisuora. Harvoin valikoi noin montaa eri väriä ihan vahingossa. Ne taitavat todella miellyttää silmääni tällä hetkellä!

Odotatteko te saapuvaa syksyä jo odottavaisin mielin? Myönnän muuten, että ostin jo ekat kynttilätkin. Varoitan jo etukäteen, ettei mene kauaa niin alan fiilistelmään joulua. Onneksi mun paras ystävä on yhtä hullu..

 

X