Xenia's day

Parka

Teksti: Anna.fi
Tiedän, olen pikkasen aikaa edellä, mutta eipä nuo ilmat kovinkaan paljoa tätä tilannetta helpota. Nimittäin, huomaan yhä enemmän katsovani sillä silmällä syksyisiä sävyjä, takkeja ja saappaita. Enää ei kiinnosta ostaa shortseja (eipä ole ollut tarvettakaan), eikä toppeja, vaan tällä hetkellä innostuksen kohteena on parkatakit.

Rehellisesti sanottuna innostukseni heräsi jo muutama vuosi takaperin, mutta en ole koskaan löytänyt kaunista oliviinvihreää takkia, joka istuisi päälleni kuin nakutettu. Mulla on trenssejä yllin kyllin, mutta eipä löydy yhtään hupullista syksytakkia, joka pitäisi sateen sattuessa pään kuivana. No, kävipä niin hyvin, että bongasin Womenan alehyllystä näitä kriteerejä vastaavan takin ja nyt odottelen, että pääsen sitä omassa koossani kokeilemaan, kunhan vain takki saadaan liikkeeseen. Sitä odotellessa kartoitin hieman sitä, minkälaista tyyliä mä havittelen ja keräilinpä mä teille kuviakin niistä..

kaikki takit burberryn..

Tämä seuraava on se, jonka varasin sovitettavaksi omassa koossani ja vihreässä värissä..

eli tällaisena..

Kokeilin xs:sää, mutta se on liian tiukka hartioista jos laittaa neuleen alle, ja sehän on selvä, että neuleelle pitää olla tilaa. 🙂

Mitäs te tykkäätte parkoista ja ylipäänsä oliivinvihreän sävyistä mitä takkeihin tulee?

Lupaan ja vannon, etten puhu enempää syksyjuttuja ennen kun sen aika on (eli nyt, mitä ilmoihin on katsominen:D)..

Kivaa päivänjatkoa teille! 🙂

Lue myös

X