Xenia's day

Pastellista

Teksti:

vaatteet saatu blogin kautta Gugguu – merkiltä

P2270435P2270439P2270391

Mitä tulee lastenvaatteisiin, rakastan värejä. Etenkin näin kevään tulleen huomaan vilkuilevani milloin mitäkin pastelleja ja mun mielikuvissa näen tytön ja pojan vierekkäin suloisissa,toisiinsa sointuvissa pastellisävyissä. Minttua, vaaleaa sinistä, vaaleanpunaista, vaaleaa liilaa ja niin edespäin. Mitä enemmän värejä, sen parempi.

Tähän liittyen mulla onkin muuten pieni pulma päällä. Haluaisin nimittäi ostaa sekä tytölle, että pojalle uuden kevättakin ja käyn tässä kamppailua sen suhteen millä väreillä mennä eteenpäin. En nimittäin millään haluaisi ostaa pelkästään unisex -vaatteita vaan hankkia tytölle nimenomaan jotain mistä hän tykkää (eli pinkkiä tai liilaa) ja pojalle sit taas jotain muuta kuin sitä ainaista tummaa sinistä. Sit taas toisaalta harmittaisi se, jos vaatteelle ei tulisi sen enempää käyttöä myöhemmin, ellei nyt sit vielä kolmatta lasta meille siunaannu.
Noh, tämä jääköön vielä mietintämyssyyn, mutta luulenpa, että joudun kyllä hankkimaan jotain värikästä ja suloista takeiksiksikin. Saapi nähdä mihin päädytään, palaan sit asiaan! 🙂
Väreistä puheen ollen. Saimme Gugguu-merkiltä lähetyksen kevään herkullisimpia värejä. Tyttö rakastui vaaleanpunaisiin vaatteisiinsa niin suuresti, että niitä on vaihdeltu päiksensä vaikka kuinka monta kertaa. Pojalle ihastuin ihan älyttömästi tuohon turkoosiin sävyyn. Toisaalta eipä voi kuva mennä pieleen kun on vauvan jalat siinä paljaina, parasta mitä tiedän!<3
Mitenkä te olette ratkaisseet nämä vaatepulmat. Ostatteko isommalle unisex vaatteita etenkin näissä pitkäikäisemmissä vaatekappaleissa vai miten te toimitte?
 

Lue myös

X