Kuten kaikki varmaan jo tietävätkin, rakastan erilaisia värejä. Kevään myötä pastellit on noussut lehtien palstoille ja täytyy sanoa, että kyllä mäkin olen omalta osaltani niihin ihastunut. Pastelliväri on sellainen, joka toimii parhaiten päivettyneellä iholla, siksi miellänkin sen ns. kesäväriksi, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Netti on pullollaan kaikkia ihania pastelliluomuksia ja minä pistän nyt lusikan soppaan ja näyttelen omia suosikkejani erityisesti värien puolesta.. 😉

MytheresaMä olen täysin menettänyt sydämeni hempeän värisille asusteille. Aivan mielettömän herkullisia, eikö olekin?!. Mytheresan löydät TÄÄLTÄ.

EllosNoi kaksi ylimmänrivin oikeanpuolimmaista toppia ovat todella kauniita. Just sellaisia rentoja, mutta silti siistejä! I like! 🙂 Elloksen pastellivalikoiman löydät puolestaan TÄÄLTÄ.

Nelly


Muutama noista jutuista multa jo löytyykin, mutta tuo keskimmäinen sopisi vallanmainiosti mun vaatekaappiini. 😀 Just tuollainen bubblegum pinkki on mun lemppari tällä hetkellä. 🙂 Nellyn pastellimaailmaan pääset TÄÄLTÄ.

Oletteko te mieltyneet pastelliväreihin, vai pidättekö enemmän kirkkaista väreistä? Mikä on teidän lemppari väri, jos joku pastelli pitäisi valita? Mun on vaikea päättää, jotenkin ne sopii hirveän ihanasti vierivierin noihin kollaaseihin. 😀

Kivaa illanjatkoa! 🙂

sisältää mainoslinkin.

X