Xenia's day

Pehmeä asu ja energisiä fiiliksiä

Teksti: Xenia

Mä istun tässä viltti ympärillä ja villasukat jalassa vaikka huoneen lämpötila on jossain 21 paikkeilla. Vilukissako?! Tämä tuli mieleen kun näin nuo saappaat, jotka tulin hankkineeksi Riikasta. Niissä on siis lämmin lampaankarva sisällä ja ne ovat niin mukavat. Inhoan yli kaiken sitä, jos varpaat palelevat, joten varsinkin kunnon pakkasilla tarvitsen jotain lämmintä päälle!

No, se nyt siitä, mutta halusin tulla jakamaan hieman fiiliksiä kun puhdasta ruokavaliota on nyt nelisen päivää takana. Olo on tuhat kertaa kevyempi silleen energioiden tasolla. Tuntuu, että sitä riittää ja voisin lähteä juoksulenkille suurin piirtein (en pidä juoksemisesta, mutta ymmärrätte mitä tarkoitan). Lisäksi unenlaatu on ollut huomattavasti parempi ja yleisesti ottaen olen ollut paljon rennompi etenkin iltaisin. Eilen illalla olin jopa väsynyt ja oli lopetettava lukeminen, yleensä tätä ei käy vaan joudun hakemaan unta jonkun aikaa, eli ehdottomasti parempaan suuntaan ollaan menossa.

PC050158

Suklaa (ja etenkin lontoonrae-suklaa) – ja turkinpippurihimoja on ollut joka päivä, sillä vaikka joku sanoisi mitä, mikään kunnon ruoka tai vastaava ei vie ainakaan multa tuota himoa pois. Ja pöh niille, jotka väittävät, että hedelmän syöminen auttaa kaikkeen. Kun kyseessä on tapa, siinä ei auta muu kuin oppia siitä pois. Se on niin pitkälti myös henkistä, että siihen sohvalle istuessa on oltava jotain syötävää. Elokuviinkaan en osaisi mennä ilman jotain naposteltavaa. En tiedä onko huono asia vai yksinkertaisesti se, että mulle ruoka on yksi suuri nautinto ja kulkee käsi kädessä esimerkiksi rentoutumisen kanssa. En ikinä söisi karkkia keskellä päivää töitä tehdessä. Illat on mun akilleen kantapääni!

PC050162

Tänään olin tietenkin näkeväni jo paljon kirkkaamman ihon, mutta siihen kyllä saattoi vaikuttaa myös kasvohoito, jossa kävin tiistaina. Illaksi varasin muuten itselleni intialaisen päähieronnan ja ensi viikoksi hieronnan. Sain syntymäpäivälahjaksi lahjakortin kauneushoitolaan, joten otetaan nyt oikea hyvinvointikuukausi!PC050178

Mä mietin tuossa yksi päivä, etten todellakaan muista, että mikään ruokavalio tai huonommat elintavat olisivat vaikuttaneet yhtä voimakkaasti parikymppisenä kuin nykyisin. Tuntuu, että nykyisin ei tarvitse mennä paljoa raiteilta pois niin seuraavana päivänä on ihan nuutunut olo. En yhtään tajua, miten olen jaksanut nuorempana kun söin lähes pelkkää sokeria kasvisten vastapainona. Tai sit sitä tottuu siihen olotilaan eikä osaakaan toivoa parempaa. Tai ehkä se on tämä koko ajan kasvava ikälukema. Oletteko te samaa mieltä tästä?

PC050156

Mä teen tällä hetkellä lisäksi kouluhommaa ja yhtä sisustussuunnittelua, joten päivät ovat aivan ihanan monipuolisia. Muistan joskus kun olen ollut sellaisissa töissä, jotka eivät kiinnosta ja kuinka katsoin kelloa viiden minuutin välein. Nykyisin tuntuu, että huomaan yhtäkkiä kuinka perhe tulee jo kotiin ja päivä on pulkassa.

PC050158

Nyt kuppi teetä ja ehkä joku pieni välipala, että jaksaa illalliseen asti. Mukavaa torstaita teille kaikille! 🙂

Lue myös

X