P9300221 P9300224 P9300247 P9300246

neule: 77th Flea (*tämä)

farkut: Levis (*nämä)

saappaat: Stuart Weitzman (*vastaavat)

laukku: Chanel (*vastaava)

Mulla on vähän sellainen blocki päällä tällä hetkellä siitä, mitä kirjoittaa. Jotenkin viime aikoina on ollut tosi väsynyt olo aina iltapäivisin kun pääsen kunnolla paneutumaan blogiin ja siihen avuksi on otettu nyt kaikki keinot. Mun ongelma on aina ollut se, että väsyneenä juon enemmän kahvia ja sit maha sanoo itsensä irti närästyksen muodossa. Niinpä kärsin täällä siis pienistä kahvin vieroitusoireista ja juon sen sijaan vihreetä teetä. Kaksi päivää takana ja tänään ei toistaiseksi ole tullut sitä jäätävää päänsärkyä mitä eilen. Vatsa voi nyt jo paremmin ja ajattelin nyt jatkaa tällä linjalla ainakin viikon-kaksi!

Huomaa kyl että terveellinen elämä vol tuhat alkaa tuottaa jollain tasolla tulosta. Olen kärsinyt sokerin vieroitusoireista kun olo on usein vähän jotenkin tukkoinen, vaikka samaan aikaan nälkä pysyykin poissa ihan eri tavalla kuin ennen. Jonkin verran siis ruokavaliooni perehtyneenä hoksasin, että vaikka söinkin näennäisesti terveellisesti (paljon kasviksia, hyviä rasvoja jne), saatoin vaan tehdä tyyliin kasvistikkuja ja syödä sen kaverina monta riisikakkua ja jotain proteiinia. Silleen et verensokerit ihan varmasti vetää riisikakkujen seurauksena ylös ja siitä saman tien alas, joka aiheuttaa väsymystä ja nälkää. Täällä on siis yritetty syödä glykeemisen indeksin mukaan, ja jos ei muuta niin yksi muutos on jo tässä vaiheessa, nukun nimittäin aivan todella paljon paremmin! Joka tapauksessa, päivä kerralla parempaa oloa ja terveyttä kohti, jos vaikka keho löytäisi sen sisäisen balanssin tätä kautta, voin nimittäin kertoa että ainakin omalla kohdalla hormoniepätasapaino vaikuttaa todella vahvasti nimenomaan mielialaan ja vireystilaan!

Nyt siis eroon väsymyksestä ja tahmaisesta olosta pääkopassa! Tähän liittyen olen muuten hankkinut jonkun verran myös apukeinoja ravintopuolelta ja kirjoittelen niistä lisää myöhemmin. Kiinnostaako teitä nämä terveysjutut ihan tälleen taviksen näkökulmasta? Tai siis lähinnä sen oman parhaan olotilan etsiminen ja sen raportointi?

ps. Clipper in Green Chai -tee on tosi hyvää, maistuu ihan joululta!

* kaupallisia linkkejä

 

 

 

X