Mainos: Cellbes
Mainos | Cellbes Xenia's day

Pehmeää ja mukavaa arkeen

Teksti:
Cellbes

Kaupallinen yhteistyö Cellbes

Tässä on parisen vuotta vietetty sen verran tiivisti kotona, että kaikki mukavat ja joustavat vaatteet ovat löytäneet tiensä ihan kodin ulkopuolellakin käytettäviin asuihin. En varmaan koskaan ole käyttänyt yhtä vähän farkkuja kuin viimeisen vuoden aikana, vaikka toki nekin välillä ovat kivat. Cellbesin valikoimasta löysin kauniin neuleasun, joka ei ole vain mukava, mutta myös täydellinen kasvavalle vatsalle. Sekä neuletta että housuja löytyy niin harmaan sävyisenä kuin mustanakin. Vaikka mustaa väriä rakastankin, ajattelin että tämä harmaa olisi juuri täydellinen neutraali sävy makuuni – ja oikeassa olin. Kooksi otin tästä ihan oman kokoni, joka mahtunee vielä ainakin hetken aikaa. Yksi koko isompana, olisi käyttöä varmasti vielä pidempään, mutta halusin tämän käyttöön myös ensi syksylle niin päädyin tähän kokoon.

_DSC5491 _DSC5343 _DSC5637 _DSC5675 cellbes-2

Jos teillä on etsinnässä hyvät, edulliset ja tarpeeksi paksut tekonahkaleggingisit, tässä on hyvä vaihtoehto. Olen itse tekonahkaleggingsien suuri fani ja halusin sellaiset, jotka toimisivat myös pidemmällä raskaudessa. Siispä otin yhden koon isomman ja joustavuuden takia ne menevät jo nyt todella kivasti. Värejä löytyyy mustan lisäksi myös viininpunaista ja khakinvihreää. Näihin kun yhdistää esimerkiksi tuon mustan neuleen ja nilkkurit niin tyylikäs, mutta mukava asu on siinä!<3

Olipa muuten ihana huomata Cellbesin uutuuksia kurkkiessa, että siellä alkaa olemaan jo keväisiä ja kesäisiä juttuja!<3 Kaikki naisten uutuudet löydätte täältä! 🙂 Ja jos löydätte jotain itsellenne niin koodilla  XA15 saatte 15% alennuta Cellbesiltä  (ei koske jo alennettuja tuotteita) 7/2 asti.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!<3

X