Xenia's day

Pehmeää neulosta nahkahousujen kaverina

Teksti: Xenia

Mikä tässä pehmeän ja kovan materiaali yhdistelmässä mua oikein viehättääkin? Ehkä se on se kokonaisuudessa säilyvä tasapaino, mutta tämäntyylinen yhdistelmä tulee varmasti löytymään päältä nyt useamminkin.

Itseasiassa nyt on täytynyt ihan oikeasti kaivaa jo neuleet esiin. Sisälämpötila on kyllä siinä 21 paikkeilla, mutta tälläkin hetkellä paleltaa aivan älyttömästi ja istun vilttiin kääriytyneenä. Seuraava steppi on hakea yläkerrasta villasukat päälle jos ei ala lämpenemään.

PA050199

Täällä meni viikonloppu aika rauhallisissa merkeissä. Käytiin kävely- ja pyörälenkeillä molempina aamuina ja sen lisäksi ollaan lähinnä otettu rennosti. Koko perhe on ollut flunssassa, joten lepoa on yritetty ottaa varastoon niin aikuisten kuin lastenkin osalta. Ruokina söimme muun muassa sienimuhennosta tehtynä kaurakermaan (aijai, niin hyvää) ja herkuttelimme suklaalla. Mä söin kokonaisen turkinpippurisuklaalevyn ja totesin, että sen herkullisuudesta huolimatta joudun ehkä jättää sen hyllyyn ensi kerralla. Sain nimittäin aivan kamalan närästyksen siitä. Tylsää.

PA050193

Viikko alkaa aika väsyneissä merkeissä kun en viime yönä saanut unen päästä kiinni, mutta fiilis on kyllä siitä huolimatta aika positiivinen. Kummaa miten iso kuppi kahvia auttaakin, vai onko se vain psykologinen juttu?

Sain muuten lasten päiväkotikuvat sähköisenä versiona ja voi vitsit miten suloisia he ovatkaan. Erityisesti pari heidän yhteiskuvaansa lämmittävät sydäntäni erityisen paljon. He nimittäin näyttävät aidosti siltä, että rakastavat toinen toisiaan vaikka nahistelevatkin usein minkä kerkeävät!Näitä pitää laittaa asap tilaukseen, jotta saadaan kehyksiin uutta materiaalia. <3

PA050186

neule: By Pias

tekonahkahousut: Chiara Forthi (nämä)

Nyt ei tässä väsyneessä mielentilassa irtoa muuta kuin ihanan viikon toivotukset! Näemmä tästä viikosta on tulossa aika lämmin ja kauniin aurinkoinen. Ihania syyssäitä siis tiedossa, pitää varata aikaa ulkoiluun!<3

Lue myös

X