Xenia's day

Pehmeitä sävyjä

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Muistatteko vielä kun meidän makkari oli vaalea sävyiltään. Näyttää kyllä kivalta, vaikka vielä toistaiseksi viihdyn tummassa huoneessa. Se on kyllä maaleissa hyvä puoli, että väriä voi vaihdella vaikka parin vuoden välein, ilman, että kyseessä on valtava remontti. Eihän yhden huoneen maalaamiseen mene kuin viikonloppu, mutta muutos on sitäkin suurempi.

Yksi asia mikä seinään sävystä riippuen on pysynyt kuitenkin omana suosikkini on vaaleat sävyt tekstiileissä. Vaalea roosa ja valkoinen sekä vaalea harmaa toimivat missä tahansa tilassa ja lähes minkä tahansa seinän sävyn kassa. Keräsinkin teille inspiraatiota näistä mainitsemistani sävyistä, jotka tekevät tilasta kuin tilasta pehmeän ja raikkaan.

vaaleanpunaista

verhot / päiväpeitto / pyyhkeet / matto

Roosan sävy on yllättävänkin monipuolinen ja helppo ja toimii mielestäni todella kivasti nimenomaan tekstiileissä. Tykästyin yllä olevassa kuvassa eritoten noihin pimennysverhoihin ja tuohon mattoon, joidenka roosa on kauniisti murrettu. Ja miten kauniisti tuossa verhokuvassa pääsevätkin oikeuksiinsa nuo kultaiset yksityiskohdat!?

vaaleat matot

Ylärivi: kuviollinen matto / valkoinen matto, alarivi: beige maitto / kuviollinen matto

Matoissa olen yleensä mieltynyt aika vaaleisiin sävyihin. En pelkästään valkoiseen, mutta etenkin yläkerrassa ja meidän makkarissa valkoinen on toiminut todella hyvin. Mattoja Elloksella onkin moneen lähtöön. On villamattoja, puuvillamattoja, viskoosimattoja jne. Tuollaiset aavistuksen kiiltävät matot ovatkin suuresti omaan mieleeni ja ne ovat yleensä myös aika helppoja pitää puhtaana.

Koodilla 405408 saatte nyt 30%:n alennuksen tilauksenne kalleimmasta, normaalihintaisesta tuotteesta, mukaan lukien monet merkkituotteet 31.8 asti. Tarjous ei koske huonekaluja. Täältä pääsette kurkkimaan tekstiilivalikoimaa ja täältä mattovalikoimaa! 🙂

Lue myös

X