inspiraatio

Pehmoiset neuleet

15.9.2017 Teksti: Xenia

Postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä.

Viimeksi kirjoittelin syystakeista ja nyt halusin nostaa esiin toista syysvaatesuosikkiani eli pehmoisia neuleita ja  neuletakkeja. Mitä neuleisiin tulee, suosittelen ehdottomasti hankkimaan ainakin pari neuletta ihan perusväreissä eli harmaana, valkoisena, beigenä ja niin edelleen. Siihen päälle voi sit etsiä niitä mielenkiintoisempia ja ehkä hieman uskaliaampia sävyjä, joita muuten löytyy vaikka millä mitalla näin syksyn kynnyksellä. Oma suosikkini tuollainen murrettu oranssi, aivan mieletön syyssävy, joka tuo mieleen maahan putoavat puiden lehdet. Alla suosikkini ensin Zalandon valikoimasta

neuleet
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18

Poolokauluksia, off shoulder-mallia, neuletakkia, skarkimpaa ja rennompaa ja vaikka mitä ikinä toivoa saattaa. Zalandon valikoima on neuleiden osalta valtava. Jos jotakin etsii, sieltä sen löytää, melkein voisin näin väittää! En millään osaa valita ylläolevista yhtä suosikkia, pidän nimittäin jokaikisestä. Jos olisi kuitenkin aivan pakko niin klassikoiden osalta kääntyisin numero 5:sen ja hieman uskaliaampien värien osalta numero 12 puoleen!

Ja sitten  Elloksen neulevalikoimaa..

neuleet21 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18

Numero 5 ja numero 17 ovat mun ehdottomat suosikit. Numero 5 tuon ihanan mallin ja hupun vuoksi, numero 17 puolestaan tuon mielettömän kauniin sävyn takia. Kuten näkyy, Elloksenkin valikoima on neuleiden osalta valtava ja joka makuun löytyy jotain. On pitkää neuletakkia, napillista versiota, cold shoulder neuleita ja vaikka mitä. Neuleiden saapuminen kauppoihin taitaakin olla vissi syksyn merkki!

Kommentit (7)

Elloksella on hyviä kashmirneuleita ja samaten esim Hennesillä ja Marks & Spencerillä! 🙂

Harmittaa tosi paljon kun neuletarjonta on laaja, mutta luonnonkuituisia JA kohtuuhintaisia yksilöitä on lähes mahdotonta löytää. Esimerkiksi akryyli on niin kammottava materiaali sekä ihotuntunsa että laatunsa puolesta, että monet monituiset kauniit neuleet on jäänyt kauppaan ihan suosiolla.
Onko sinulla/lukijoilla vinkata mitään merkkiä/nettikauppaa jonka valikoimista löytyisi kohtuuhintaisia luonnonkuituneuleita? 🙂

Elloksella on hyviä kashmirneuleita ja samaten esim Hennesillä ja Marks & Spencerillä! 🙂

Samaa mieltä, akryylineuleet jää kyllä kauppaan nykyään, myös polyesteriä yms pyrin välttämään. Cubukselta olen myös löytänyt neuleita, samoin Espritiltä ja Kappahlista.

Olen aivan samaa mieltä, suurimmassa osassa on käytetty juuri sitä akryyliä mitä en kelpuuta neuleeseen vaikka sitä olisi vain pari prosenttia. 100% puuvillaneuleita olen löytänyt lähinnä tuurilla cubukselta ja kasmir-neuleen ellokselta. COS-merkillä on hyviä neuleita ja Selectedillä myös.

Täällä myös yksi lukija, joka kyllästynyt keinokuituihin! Kannattaa kurkata myös Stockmannin omia merkkejä (Global, Cut & Pret), molemmista löytyy hyvän hintaisia neuleita laadukkaissa materiaaleissa. 🙂 Toinen, johon suosittelen tutustumaan on Benetton! Heillä on 100% villaa olevia neuleita todella edullisesti, esim. tämä: http://www.boozt.com/fi/fi/united-colors-of-benetton/v-neck-sweater-l-s_16168935/16168940?navId=63503&sNavId=67379&group=brandwall&position=1000000

Neuleet on ihan parasta syksyssä! Isot ja lämpimät on mun lemppareita, sellaiset joiden sisään voi upota. ❤

Samaa mieltä!<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *