Xenia's day

Pehmoiset neuleet

Teksti: Xenia

Postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä.

Viimeksi kirjoittelin syystakeista ja nyt halusin nostaa esiin toista syysvaatesuosikkiani eli pehmoisia neuleita ja  neuletakkeja. Mitä neuleisiin tulee, suosittelen ehdottomasti hankkimaan ainakin pari neuletta ihan perusväreissä eli harmaana, valkoisena, beigenä ja niin edelleen. Siihen päälle voi sit etsiä niitä mielenkiintoisempia ja ehkä hieman uskaliaampia sävyjä, joita muuten löytyy vaikka millä mitalla näin syksyn kynnyksellä. Oma suosikkini tuollainen murrettu oranssi, aivan mieletön syyssävy, joka tuo mieleen maahan putoavat puiden lehdet. Alla suosikkini ensin Zalandon valikoimasta

neuleet
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18

Poolokauluksia, off shoulder-mallia, neuletakkia, skarkimpaa ja rennompaa ja vaikka mitä ikinä toivoa saattaa. Zalandon valikoima on neuleiden osalta valtava. Jos jotakin etsii, sieltä sen löytää, melkein voisin näin väittää! En millään osaa valita ylläolevista yhtä suosikkia, pidän nimittäin jokaikisestä. Jos olisi kuitenkin aivan pakko niin klassikoiden osalta kääntyisin numero 5:sen ja hieman uskaliaampien värien osalta numero 12 puoleen!

Ja sitten  Elloksen neulevalikoimaa..

neuleet21 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18

Numero 5 ja numero 17 ovat mun ehdottomat suosikit. Numero 5 tuon ihanan mallin ja hupun vuoksi, numero 17 puolestaan tuon mielettömän kauniin sävyn takia. Kuten näkyy, Elloksenkin valikoima on neuleiden osalta valtava ja joka makuun löytyy jotain. On pitkää neuletakkia, napillista versiota, cold shoulder neuleita ja vaikka mitä. Neuleiden saapuminen kauppoihin taitaakin olla vissi syksyn merkki!

Lue myös

X