koti

Pellavaa ja kauniita sävyjä – kodin sisustuksen suosikit

11.2.2019 Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen aina ollut kova sisustamaan, mutta nyt koko ajan enenevässä määrin opiskellessani alaa ja tehdessäni töitä sen parissa. Onhan se toisaalta ihan loogistakin. Olen kotihiiri henkeen ja vereen ja rakastan visuaalisia asioita, joten ilmankos olenkin valmis pistämään rahaa siihen, että viihdyn täällä.

Kausien vaihtuessa sisustussävyt ja suosikkitekstiilit muuttuvat. Talvella nähdään paljon syviä ja tummia sävyjä ja materiaaleista enemmän esimerkiksi samettia tai muita lämpimiä materiaaleja. Kevät on kuitenkin saapumassa kovaa vauhtia ja nyt näemmä paljon esimerkiksi khakinvihreää, tummansisen ja neutraalien sävyjen yhdistelmää sekä pellavabeigeä, joka on todella ajaton ja klassinen sävy. Materiaaleista nostaisin esiin oman suosikkini pellavan, jota meillä on niin verhoissa kuin sänkyvaatteissakin. Tähän liittyen nostankin esiin Elloksen kotivalikoimaa, joka on meille enemmän kuin tuttu ja kollaaseihin kerätyistä tämän hetken suosikeista löytyy moni myös meiltä.

Yllä olevan tummansinisen inspiraatiokollaasin tuotteista nostaisin erityisesti esiin pellavavoileeverhot, joita löytyy todella monessa eri sävyssä. Nämä löytyy meiltäkin valkoisena ja olen leikitellyt mielessäni jonkun toisen sävyn hankinnalla ns. toisiksi verhoiksi. Tummansininen olisi yksi vaihtoehto, tai sitten klassinen beige. Mitä mieltä te olette?  Lisäksi ihastuin valtavasti tuohon pellavaiseen tummaan päiväpeittoon joka on oikealla ylhäällä oikealla. Valtavan kaunis valkoiseen ja lämpimiin maanläheisiin sävyihin yhdistettynä!

khakinvihreä

Yksi kaikkien aikojen suosikkisävyistäni khakinvihreä on nyt löytänyt toden teolla sisustukseenkin. Se on mielestäni erityisen kaunis nimenomaan luonnonmateriaaleissa kuten ylläolevissa khakinvihreissä pellavaverhoissa tai pellavaisessa päiväpeitteessä. Khakinvihreä vasten toimii erityisen hyvin messinkiset ja mustat yksityiskohdat esimerkiksi valaisinten muodossa. Ylläolevat jalkalamppu ja pöytälamppu ovat todella kauniita ja muotoilultaan ajattomia.

beige

Ja sitten nämä luonnonsävyt, jotka ovat aina vaan kauniita ja toimivat todella kauniisti kodissa kuin kodissa ja muiden kontrastivärien kaverina. Jos kaihdat kirkasta valkoista, kokeile luonnonbeigeä, joka on todella kaunis niin pussilakanoissa, verhoissa kuin esimerkiksi pöytäliinoina!

Tiedän muuten yhden pienen ihmisen, joka haluaisi juuri tällaisen sänkykatoksen kuin tässä on. Luulen vain, että hänen valintansa saattaisi olla vaaleanpunainen jos oikein arvaan! Toisaalta tällainen kelpaisi kyllä minullekin. Mikäköhän siinä on, että sänkykatos tekee olon todella turvalliseksi?

Haluan nostaa esiin myös nämä messinkiset valaisimet, jotka toimivat lukuvaloina joko yöpöydällä tai vaihtoehtoisesti seinälamppuna. Todella kauniita ja toimivat melkeinpä sävyn kuin sävyn kanssa!

Mikä näistä kevään sisustustrendeistä mielyttää teidän silmäänne eniten? Minä en oikeastaan osaa edes valita.  Koko Elloksen home-valikoiman löydätte täältä ja valaisimet täältä..

Xenia

Arkisto

Instagram

  • Looking forward to getting back to work. I have a very long to do list on my phone and lots of ideas for the future!🙌🏻😘 wouldn’t mind having couple more hours in a day☺️#entrepreneurlife #pink #lobhaircut #otherstories #fendibytheway

xeniasday

Kommentit

Samaa mieltä! Pääsee oikeuksiinsa tekstiileissä ja muiden vaaleiden luonnonsävyjen rinnalla!:)

Kommentit

Niin kauniita kaikki, vihreä näyttää uudelta ja rauhalliselta varsinkin makuuhuoneeseen.

Samaa mieltä! Pääsee oikeuksiinsa tekstiileissä ja muiden vaaleiden luonnonsävyjen rinnalla!:)

Ihania juttuja! Tuo khaki kiinnostaisi kovasti, miltä se näyttäisi omassa kodissa.
Pakko myöskin nostaa esiin ”nostaa esiin” sillä se toistui tekstissä jo häiritsevän paljon 😀 ainahan sitä välillä on sellaisia ilmauksia, joita viljelee paljon, mutta joita ei välttämättä itse huomaa.

Khaki on todella rauhoittava ja lämmin sävy. Sitä voi tuoda just esim tekstiilien avulla, todella kaunista muuten vaaleaan sisustukseen yhdistettynä! 🙂 Ja totta, ei näitä itse aina huomaa. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *