Xenia's day

Pellavaa

Teksti: Xenia

Se on kuulkaa nyt meidän lasten kesäloma ja tietenkin sää muuttui kuin iskusta juuri kun olen heidän kanssaan kotona. Mutta ei anneta sen häiritä, kyllä ne aurinkoiset kelit varmasti vielä tulevat tänne ja nautitaan nyt tästä aavistuksen raikkaammasta ja siitepölyttömämmästä ilmasta. Minä olen ainakin nimittäin kärsinyt heinänuhasta nyt pari viikkoa ja jääräpäänä ollut hakematta lääkkeitä kun en haluaisi näin imettäessä käyttää mitään extraa ellei ole aivan pakko. 😀

Tällä hetkellä molemmat pojat nukkuvat päiväuniaan. Pienimmäinenkin on oppinut nukkumaan päikkäreitään (ja yöuniaan) myös omassa sängyssä ja tänään hän on nukkunut jopa aikataulutäydelliset aamupäikkärit ja lounaspäikkärit. Toisin sanoen, eiköhän tässä vielä mene ilta plörinäksi kun ei voi mennä näin hyvin, etenkään sen jälkeen kun hän on saanut rotavirusrokotteen eilen 2kk neuvolassa. Hän onkin muuten meidän lapsista tässä iässä kaikkein suurin. Painoa oli jo nyt 6.5kg ja pituutta 61cm. Maitoa kyllä meneekin sen mukaisesti, että odotan jo innolla, että pääsen joskus parin kuukauden päästä antamaan kiinteitä ruokia maistiaisina. <3

Pidemmittä puheitta: tässä olisi asua viime viikolta kun käytiin Jannin kanssa syömässä. Tuona päivänä oli aivan älyttömän kuuma, mutta tuossa pellavapaidassa oli juuri sopiva olla. Se on kyllä jännä, miten eri materiaalit käyttäytyvät ihoa vasten.

_DSC1582_DSC1608_DSC1559_DSC1557

paita: H&M  (tämä / adlink)

farkkushortsit: H&M (nämä / näissä vielä korkeampi vyötärö adlink)

kengät: Converse

laukku: Arket

aurinkolasit: Jannin Chimi Eyewear 005 kokeilussa. Mietin tilaisinko itsellenikin. Mitä mieltä olette?

Tuo vihreä paita oli löytö Hennesin Porvoon myymälästä ja siitä oli vielä tuo raikas valko-sininen versio netissä. On kyllä aivan ihana päällä ja juuri sopivan väljä omaan makuuni! Kokeilin Jannilta myös Chimi aurinkolaseja ja harkitsen ostavani ne itsellenikin. Tuo numero 005 on kyllä todella kiva, mutta jotenkin se kaikkein isoinkin himottaisi. En vain tiedä onko se sit liian iso mun kasvoilleni. Vaikeaa! 😀 Huomasin muuten, että H&M on tehnyt jonkun yhteistyömalliston ko aurinkolasibrändin kanssa. Nämäkin aurinkolasit näyttää tosi kivoilta.

Nyt mä keitän kahvia ja sit herätän vanhemman pojan sillä muuten hän ei mene sit illalla nukkumaan. Hän ei enää joka päivä nukukaan päiväunia, mutta nyt oli viikonlopun synttärihulinoiden jälkeen vielä sen verran väsynyt (lue kiukkuinen), että ajattelin sen paremmaksi myös hänen oman fiiliksensä kannalta. ja sinnehän hän erittäin tyytyväisenä jäikin nukkumaan.

Tälle päivälle ei olekaan muita suunnitelmia kuin keksiä jotain tekemistä lapsille iltapäiväksi ja tehdä jossain vaiheessa joku alavartalotreeni. Eilen tein HIIT-treenin kun kaksi vanhempaa leikki ulkona ja pienin oli leikkimatolla ja katsoi minua ihmeissään. 😀 Hyvin sai kuitenkin heiluttua sen 30 minuuttia, joten winwin!

Ihanaa tiistaita teille kaikille. Mitäs mieltä olette asusta?

Lue myös

X