xenia's day

Penkki sängynpäätyyn

Teksti: Xenia

P1100398P1100396

Meidän makkari on sen verran suuri, että jo pidempään ollaan tiedetty haluavamme jotain sängyn jalkopäätyyn. Mä haaveilin aina kauniista, sängynpäätyyn sopivasta penkistä ja kun sellaisen alesta bongasin oli tilanne sillä selvä.

Toimituksessa meni pari viikkoa ja viimein viime viikosta sain sen kotiin. Kurkin laatikon sisään jo heti paketin vastaanotettuani, mutta odottelin kiltisti miehen kotiintuloa enkä yrittänyt edes raahata tätä yksin yläkertaan. Jos en olisi raskaana, en yhtään ihmettele vaikka olisin tähän ryhtynyt, nyt kuitenkin järki kädessä. Penkki ei siis ole mitenkään älyttömän painava, sen verran iso vain.

Joka tapauksessa, väri oli just eikä melkein ja kun saatiin se paikoilleen, en voinut uskoa miten hyvin se sopi meidän sängynpäätyyn, joka on kuitenkin ihan eri paikasta ostettu (penkki täältä/*sängynpääty täältä). Ne sopivat yhteen kuin nakutettu ja mikä parasta, tämä oli ehdottomasti piste i:n päälle makkariin.

Kyselin eilen illasta uteliaana mieheltä mikä on hänen lempihuoneensa meidän talossa ja hän vastasi empimättä makuuhuone. Mä en oikein osaa päättää olkkarin, keittiön ja meidän makkarin välillä, mutta kyllä se tämä viimeinen taitaa olla. Tunnelma on makkarissa todella pehmeä ja lämmin, joskin tähän asiaan saattaa vaikuttaa sekin, että meidän sänky on oikeasti paras sänky koskaan. Ennen muuttoa oltiin molemmat, ei nyt kärsitty, mutta valiteltu sitä kuinka edellinen sänkymme oli liian pehmeä. Päädyimme sit panostamaan sänkyyn hieman enemmän ja hankittiin tarjouksesta Jensenin sänky kiinteällä patjalla. Monesti huokaillaan viikonloppuaamuisin yhteen ääneen, että tää sänky on vain niin mukava. Sitä se nimittäin todella on.

Tässähän alkaa kirjoittaessa ihan väsyttämään, on sen verran tuoreessa muistissa se kuinka piti kömpiä lämpimän peiton alta tuonne pimeään ja kylmään aamuun, ei mikään mun lempiasiani maailmassa.

Yläkerta alkaa siis olemaan valmis ja seuraavana vuorossa vauvan huoneen laittoa joskus tässä lopputalven/kevään aikana. Mulla on kyllä muutama maalisävy jo mielessä sekä tytölle että pojalle, nähtäväksi jää kumpi siellä mahassa oleskelee. Sitä ennen ajateltiin kuitenkin tehdä tytölle sänky, mies nimittäin ihan toden teolla innostui huonekalujen väsäämisestä meidän yläkerran hyllykköä tehdessään. Homma on nyt valmis ja instan puolelta vähän esimakua jo jaoin, antoi tuolle huoneelle sielun!

Eilen illalla pyörin vielä pitkään alakerrassa muutaman jutun järjestystä muuttaen ja katselen tässä nyt tyytyväisenä ympärilleni. Visuaalisuus ja sisustaminen on todella niin lähellä sydäntä, että toiveena olisi tavalla tai toisella niitä tulevaisuudessa vielä tehdä ihan työkseen. Olenhan puhunut suunnitelmistamme alkaa yritystoimintana rakentamaan ja myymään asuntoja ja minullehan sopisi hienosti se sisustus ja somistuspuolen osa. Onneksi koulutukseni tulee olemaan ns.yleiskoulutus, josta on valtavasti hyötyä jo pelkästään yritystoiminnassa. Nähtäväksi jää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta tällaisia ahaa-elämyksiä olen itsestäni kokenut nyt lähiaikoina.

Mukavaa ja energistä maanantaina ja viikon alkua teille kaikille!

*kaupallinen linkki

X