Xenia's day

Perfect Christmas dress

Teksti: Anna.fi

Oltiin viime viikosta ystäväni kanssa kahvittelemassa Porvoon taidetehtaan alueella ja käytiin siinä samalla muutamassa liikkeessä. Cubuksessa silmäni osui tähän mekkoon, jota ajattelin sovittaa ihan huvikseni. En ihan rehellisesti sanottuna uskonut että se olisi kiva päällä, jotenkin tuntuu nimittäin siltä että heidän vaatteensa alkavat olemaan liian nuorekkaita minulle ja pelkäsin esimerkiksi sitä että helma olisi aivan liian lyhyt. Väärässä kuitenkin olin ja jopa todella väärässä, tämähän oli nimittäin aivan täydellinen! istuu kuin nakutettu ja on pituutensakin puolesta varsin ”turvallinen”. Kuvailin sitä teille eilen ihan kotona tuona meille suotuna tunnin pituisena valoisana ajanjaksona. Mutta toimiihan se näin ja näette miltä se näyttää päältä. Ajattelin pistää tämän joulun juhlissa päälle, noita juhlia kun siinä ympärillä on oikein kivasti! 🙂 En ehkä joulupäivänä sillä lets face it, tämä ei ole mikään jouluähkyjä sisäänsä vetävä mekko. PB240796PB240779PB240785PB240781 Mä yhdistän tähän ohuet mustat sukkahousut, nilkkurit ja simppelit asusteet, mekko on itsessään kuitenkin näyttävä. Meikistä tulossa vielä erikseen postausta, mutta punaiset huulet kruunaavat mun mielestä kokonaisuuden! 🙂 Keräsin teille erilaisia pitsimekkovaihtoehtoja tuon mun mekon lisäksi (numero 1 kummassakin kollaasissa!)

reddresses

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 Malleja on joka lähtöön ja punaisen eri sävyjä myös. Joko kirkasta joulunpunaista tai sitten kaunista viininpunaista. Tuo numero 6 on todella kaunis ja samaten nuo numero 4 ihanan muhkealla helmallaan! 🙂 Jos tuntuu siltä, että punainen pitsi on liikaa, musta on hyvä vaihtoehto. Sehän nimittäin toimii aina! blackdresses

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Numero 7 hurmasi mut täysin. Olisipa enemmän juhlia jossa käyttää mekkoja! Tosiasia on kuitenkin se, että suurimman osan ajasta tulee pukeuduttua kaikkea muuta kuin juhlavasti.  Mutta unelmoidahan saa aina! 🙂 Mitäs mieltä te olette pitsimekoista? sisältää kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X