Xenia's day

Perhettä ja ystäviä

Teksti:

P7150180P7150183P7150178P7150169P7150166
Tämä viikonloppu meni kaiken mukavan parissa. Näin vauvan ollessa ihan pieni kaihdan jotenkin pienessä unenpuutteessa kaikkia paikkoja, joissa on tosi paljon ihmisiä kun en niissä viihdy ihan normaalitilassakaan, mutta tuo kotieläintila oli täydellinen paikka viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa eläimiä ihaillen ja eväitä syöden. Koinpa siinä samalla ensimmäisen julki-imetykseni, jota varten hankin varta vasten sellaisen imetysponchon ihan muutamalla eurolla.
Tyttö tykkäsi ihan älyttömästi kun oli ystävät lapsineenkin mukana ja aamupäivä meni tosi kivasti. Sunnuntaina toteutettiinkin vastaava juttu kun lapset pääsi leikkimään keskenään ja me ihailtiin toisen ystäväni vauvaa, joka on vain 12 päivää meidän poikaa nuorempi. Nauratti muuten kun tuossa samaisessa porukassa kun meidän kuopusten syntymät tapahtui 39+2, 39+3 ja 39+4, vaikka ensimmäiset tuli ihan eri aikoina. Joku perä siinä siis on että toinen tulisi ainakin pienellä todennäköisyydellä ensimmäistä aikaisemmin.
Tämä viikko alkoikin leikkitreffeillä meidän luona ja nyt tässä kirjoittelen kun vauva nukkuu vieressä ja tyttö leikkii vaarin kanssa. Nää päivät menee kyllä tässä vaiheessa ihan älytöntä vauhtia, kun joka ikinen sekuntti on jotain tekemistä eikä sitä oikeastaan ehdi ottaa sellaista ”en tee mitään aikaa” itselleen sit lainkaan.
Nyt jännätään onko vauvalla alkamassa kolmen viikon kohdalla yleensä tuleva tiheän imun kausi, ainakin tänä aamuna ja viime yönä on syöty ihan koko ajan eli saattaisi hyvinkin olla alkamassa. Huomenna meillä onkin neuvolassa vauvan mittaus ja punnitus, jota odotan todella innolla. En tiedä mikä siinä on, mutta jotenkin se on todella tyydyttävää nähdä kun vauva kasvaa ja kehittyy ja muistan tytönkin ajalta sen kuinka innoissani olin aina neuvoloista.
Palaillaan siis neuvolakuulumisten kera myöhemmin! Xenia’s Dayn puolelle kirjoittelin muuten synnytyksestä ja raskaudesta palautumisesta tänään. Postaus löytyy täältä, jos haluatte sen lukea! 🙂
Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

Lue myös

X