Xenia's day

Perspektiiveistä

Teksti: Xenia

Kylläpäs onkin sattumaa muuten, että yksi tämän kuukauden koulutehtävistäni liittyy perspektiivipiirtämiseen – tässä on nimittäin saanut vähän perspektiiviä ihan muilta osin tämän kuukauden aikana – oikeastaan riittämiin taas vähäksi aikaa.

Mietin tuossa nimittäin yksi päivä sitä, miten paljon omat lähtökohdat vaikuttavat esimerkiksi siihen miten elämänsä näkee. Silloin kun ei ole mitään huolia tai murheita joku pienikin ryppy saa aikaan ärsytyksen, siinä missä tuo samainen pieni juttu ei tuntuisi missään jos elämässä myllertää enemmän.

Sit taas toisaalta olin tuomassa näitä kuvia tänne puhuakseni ensi viikon kampaajasta ja mulle tuli lähes huono omatunto siitä, että puhun jostain niin pinnallisesta, kun sillä ei ole suuremmassa mittakaavassa väliä. Mutta kun on sillä.

PA150229

Meidän elämä koostuu pienistä ja suurista jutuista. Välillä tulee murheita ja vaikeita jaksoja ja välillä iloa ilon perään. Olisi kuitenkin aika surullista jos vaikkapa se pieni hetki kampaajan tuolissa ei saisi olla meille merkityksellinen. Päinvastoin ne itselle varastetut hetket saattavat olla se yksi asia mistä nimenomaan kannattaa pitää kiinni. Ja mä ainakin kuulun siihen koulukuntaan, että kun tukka on hyvin, on kaikki, jos ei täydellisesti, niin ainakin paljon paremmin! 😀

Niin siis. Siitä ensi viikkoisesta kampaaja-ajastani. Pohdin tässä nimittäin sitä, että mitäköhän sitä keksisi. Ajattelin, että joko vähän sävyä latvojen kellertävyyttä taittamaan tai sit se ja vähän raitaa lisää. Mä taidan olla sillä kannalla, että annetaan tyven kasvaa vieläkin pidemmäksi ja sävyä vaan latvoihin. Mitäs mieltä te olette?  Kyllä on muuten kivaa olla harmaahapsi. Ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti arvostan tätä maantienharmaaksi tituleerattua sävyä. Kyllä se on kumma, ettei siitä osaa tykätä nuorempana!

Ihanaa pian alkavaa viikonloppua teille kaikille!:)

 

Lue myös

X