En kyllä ikinä ajatellut, että jumpsuitit nousisivat uudeksi suureksi trendiksi, ihan kuin Adidaksen kolmiraitaverkkarit/nappiverkkarit kultaisella 90-luvulla. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että joka päivä törmää uuteen haalarimerkkiin ja mikäs siinä, kivaahan se on, että kuluttajilla on valinnanvaraa..Uusin löydökseni on Piece of Norway, ja täytyy sanoa, että näiden haalarien edessä suli viimeinenkin potkupukujen vastustus..

Piece of Norway eroaa omien sanojensa mukaan muista sillä, että sen potkupuvut ovat paitsi mukavia, myös hieman kauniimmin istuvia. Tämä piirre on minusta ainakin tervetullut, sillä en ainakaan itse koe olevani kaikkein seksikkäimmilläni näissä koltuissa. 😀 Mukavuudenhalusta sitä ei kuitenkaan halua tinkiä, joten ehkä tässä olisi varteenotettava vaihtoehto. 🙂

En osaa nimetä näistä lemppariani, sillä kaikki ottaisin vaikka heti potkupukujeni jatkeeksi. 😀

1.Special Pink Staff Edition on hieman istuvampi mall tytöille. Ihana väri! 🙂
2.College 69 Pink on myös väriltään pinkki, joskin ehkä aavistuksen verran kirkkaampi. Aivan älyttömän hyvin sopii tuo selän printti tähän!
3.Lusekofte Pure White on nimensä mukaisesti valkoinen ripauksella vaaleanpunaista printtiä. Tää kuuluu värinsä puolesta tähän kategoriaan, että mä haluan, ja J kieltää, kun heitän aina kaikki sapuskat rinnuksille (enemmän sääntö kuin poikkeus: ollaan harkittu jopa sellaisen vauvan syöttölapun hankkimista mulle:D)
4.Monaco Regatta on täydellinen!
5.ja niin olis kyllä tämä Yellow Fellow pukukin. 😀 Miettikää nyt kevääksi! 🙂
6. Joku mua viehättää tuossa harmaan, valkoisen ja punaisen yhdistelmässä ja siksi College 69 Darkgrey löysi tiensä tähän mun kollaasiin. 🙂

Tuolla on joka päivä tarjouksia..

joihinka pääsee suoraan TÄSTÄ.

Se on muuten hassua, miten sitä nykyisin haluaa panostaa myös kotivaatteisiin. Mukavuus ennen kaikkea, mutta ei se suloisuuskaan pahaa tee. ;D Mikä on teidän lemppari? Eikö olekin nättejä?

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X