Xenia's day

Pienen herran päivän asu

Teksti:

Koko kesä on mennyt enemmän tai vähemmän pelkässä vaipassa, joten minua odotti yllätys kun kokeilin pojalle muun muassa housuja päälle. Suuri osa oli nimittäin liian pieniä, joten kävin hakemassa muutamat pöksyt ja paidat isommissa koissa. Nyt hän käyttää kokoa 86 ja mietin just sitä, että esimerkiksi talvihaalaria tulevaksi talveksi hankkiessa pitää ehkä ottaa seuraava koko. Nää kokoasiat mietityttää aina vaan, mutta kun ei sitä haalaria halua ostaa kahdesti talvessa, sen verran kallis vaatekappale kuitenkin kyseessä. Toinen murheenkryyni on kengät. Mennäkö näillä nyt kunnon talvikenkiin asti ja jättää välikausi väliin. Kauhean vaikeita päätöksiä!
P8220039P8220046 kopioP8220048P8220044 kopio

Paita ja housut: newbie ja kengät Ecco

Poika kyllästyi kuvailuun noin 15 sekunnissa ja tuli mun luo just silleen, että mamma, mennään jo. Hän rakastaa olla ulkona ja ovet tuntuvat olevan maagisia hänelle. Niiden takana kun on maailma, johon hän ei halutessaankaan välttämättä ihan heti pääse. Luoja mua auta kun hän yltää kahvaan, onneksi nyt vasta siinä määrin, ettei ovea saa auki.
Meillä pidettiin kotipäivä keskiviikkona ja ollaan nukuttu muina päivinä toiset päikkärit autossa iltapäivällä. Muuten on päiväkotiura alkanut todella hyvin, mutta nukkua hän ei malta kuin huomattavasti lyhyempiä päiväunia kuin kotona. Toivottavasti tähän tulee muutos kunhan hän tottuu paikkaan eikä innostu heti ensimmäisen unisyklin jälkeen. Olen tosiaan häntä hakenut aiemmin, antanut nukkua autossa ja tehnyt töitä samalla. Mummylife indeed. <3
Meiltä kaikilta mitä ihaninta viikonlopun alkua teille! <3

Lue myös

X