raskaus

Pienet tossut

11.3.2017 Teksti:

P2220050P2220043P2220047

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!<3

Kommentit (25)

Mulla oli sama käyttötarkoitus mielessä!<3 Sitä odotellessa!<3

Kyllä panostit tähän postaukseen!

Todella!

Pitääkö aina olla keksimässä ja sanomassa jotain negatiivista 😀 mä en voi ymmärtää näitä ihmisiä.
Eiköhän täällä blogissa oo tullu selväks että X on lomalla ja valmiiks tehnyt tänne muutaman päivityksen. Siitäkin olis tietysti tullu valittamista jos yli viikkoon ei ois tullut mtn postausta.
No kuitenkin, ihania hankintoja oot tehnyt vaatteiden osalta <3 täällä myös odotellaan poikaa saapuvaksi minä hetkenä hyvänsä, 2 viikkoa laskettuun 🙂

Hui, kaksi viikkoa enää, eli milloin vaan voi syntyä!<3 ihanaa aikaa!<3 Paljon tsemppiä sinne viimehetkiin, elän hengessä mukana!<3

No mikä estää panostamasta postaukseen jos on myöhemmin lähdössä lomalle? ? Kyllähän se nyt vähän alkaa ihmetyttää, jos postaukset perustuu aina vaan siihen, mitä nyt on tullut ostettua taas..

Turhapa tänne on kommentoida tai antaa palautetta, eipä tätä bloggaajaa kiinnosta edes vastailla näihin kommentteihin. Juuri selasin useita postauksia taakse päin, eikä vastauksia yhdessäkään. Varmaan kaikki aika mennyt tämänkin postauksen kirjoittamiseen ?

Olin lomalla yli viikon, eikä kommentteihin ole päässyt käsiksi ennen kuin nyt. Asiallisuus on kuitenkin mielestäni ihan kiva säilyttää puolin ja toisin..

Ei tuo kommentti ollut mun silmissä negatiivinen, vaan ihan asiallinen kommentti tänlaiseen postaukseen. Kyllä mäkin ihmettelen, miksi tällainen postaus on ylipäätään tehty kun tässä on pari hassua kuvaa. Yhtä tyhjän kanssa, sanon minä.

Sinun mielipiteesi on tullut jo selväksi kaikista näistä kommenteista joita olet tähän postaukseen laittanut.

2 blogia joihin pitäis tehdä postaukset valmiiksi loman ajaksi ja varmasti paljon muutakin tehtävää ja valmisteltavaa ennen lomalle lähtöä..? Saan varmaan ihmetellä minkä takia tästäkin piti jättää negatiivinen kommentti. Meni viikonloppu pilalle kun toinen on omaan blogiinsa laittanut muutaman kuvan ja lauseen loppuun? Toki itsekin olisin lukenut pidemmän päivityksen, mutta eiköhän niitäkin oo luvassa vielä jatkossa 🙂

Kyllä on luvassa, ehdottomasti. Heti kun vain pääsin sorvin ääreen. 🙂

Kivempi olis vaan kun ois yhen blogin alla kaikki.. ei tarvis lukijankaan hyppelehtiä blogista toiseen

Montaa ihmistä ei kiinnosta vauva-asiat, ja toisia ei sit taas muut asiat. Olen siis kokenut tämän loogisimmaksi vaihtoehdoksi enkä usko, että se aiheuttaa niin suuresti vaivaa lukijoillekaan! 🙂

Menettikö joku nyt yöunensa tämän postauksen takia? Onko nimeltämainitsemattomat ottaneet huomioon esim. seuraavia seikkoja: postauksen tekijällä on vapaus päättää postauksen sisällöstä, bloggaaja tekee työtään ensisijaisesti itsensä, eikä muiden ihmisten vuoksi, myös bloggaajalla voi olla joskus kiire/väsymys/motivaation puute, kuten meillä muillakin työmme kanssa tai muuten elämässä. Tai sitten vaikka tietokone leikkaa kiinni ja menee hermot. Tai entä jos tämä asia oli tällä hetkellä juuri se, jonka hän halusi jakaa?
Jos bloggaaja tai hänen toimintansa ottaa päähän, etsitkö toisen blogin?

Asiallinen kommentti 😀 okei, no näkemyksiä on toki monenlaisia 🙂
Nykyään on vaan tuhansia blogeja mitä lukea ja vielä ilmaseksi, niin en ymmärrä sitä miten joku jaksaa ruveta valittamaan yhden lyhyen päivityksen takia 🙂 ja oudoksua sitä että tällainen edes tehtiin, eikös bloggaajalla ole oikeus rustata ”päiväkirjaansa” mitä huvittaa.
Mutta jokainen tyylillään

Ei ole kyllä kiva avata postauksia joissa ei ole sisältöä nimeksikään. Hieman lukijoiden aliarvoimista… Tottakai bloggaaja päättää itse sisällöstään mutta kyllä moni haluaa myös lukijoiden rakentavaa palautetta kuulla ja itse voin ainakin ihan rakentavassa hengessä sanoa että mieluummin luen yhden postauksen vähemmän kun tunnen itseni hieman huijatuksi klikkaamalla tällaiseen postaukseen.
Ihan oikeasti, en sano pahalla mutta vuosia Xenian molempia blogeja lukeneena ja usein positiivisia kommentteja jättäneenä ja instakuvista tykänneenä yms. koen että pitää olla sellainen vuorovaikutus että saa myös kertoa vastakkaisen mielipiteen (henkilökohtaisuuksiin menemättä). Ei aina sen takia tarvitse etsiä uutta blogia niin kuin moni tuntuu ehdottavan, että jos ei miellytä niin älä lue… Eikä mennyt kuitenkaan vkl pilalle, toivottavasti ei kellään muullakaan 🙂

Ymmärrän toki, että joillekin ei nyt tämän postauksen takana ollut ajatus (pehmeitä kuvia viikonloppuun) välittynyt, mutta mielestäni tässä vedetään ehkä vähän kärpäsestä härkänen kun puhutaan lukijoiden aliarvioimisesta ja huijaamisesta. 🙂

Veit sanat suustani 🙂

Kyllä enemmän ihmettelen näitä lukijoita jotka ottaa herneen nenään siitä että joku ei ole julkaissut tarpeeksi hyvää kirjoitusta 😀 ja jotka jaksavat vielä kirjoittaa kuinka päivä on niin mennyt pilalle. jospa itse aloitatte kirjoittamaan ”parempaa” blogia sitten.

Itse vanhana kenkä-intoilijana arvostan tätä postausta 😀
Meillä alkaa myös kaapit notkumaan tossuista ja kengistä!
https://faijahommia.fi/

Mielestäni postauksen ajatuksena oli nimenomaan se, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Toki olisin voinut kirjoittaa enemmän, mutta on todella vaikeaa kirjoitella kuulumisia viikko etukäteen, niinpä päätin tarjota pientä silmäniloa, ei tässä sen kummempaa! 🙂 Lomalle olen tosiaan ollut viikon ja palasin sorvin ääreen tänä aamuna, vastauksia en ole siis kommentteihin ehtinyt vielä tätä ennen kirjoitella kun kone ei ollut mukana.

Ihania. Minäkin ostin tuon saman raitahaalarin tulevalle kesävauvalle kotiintuloa ajatellen <3

Mulla oli sama käyttötarkoitus mielessä!<3 Sitä odotellessa!<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *