Xenia's day

Pieni hai ja kesäloman lopun kuulumiset

Teksti: Xenia

On jotenkin hassua ajatella, että kesäloma tässä lähenee loppuaan. Ilmoittauduin just taas läsnäolevaksi yliopistolle ja sen lisäksi mulla alkaa uudetkin opinnot muutaman viikon päästä, jännää!

Samalla tulee päätös tälle mun ”mammalomalle”, uskomatonta miten nopeasti tämä reilu 13 kk onkin mennyt! Me saatiin tosiaan pojalle paikka samasta hoitopaikasta kuin missä tyttökin on ja aletaan pikkuhiljaa tutustumaan paikkaan keskiviikkona. Mä vähän luulen, että meistä kahdesta minä taidan olla se, jota jännittää enemmän. Ainakin mitä on poikaa tunteminen.

P7140113

Näin kesäloman lähestyessä loppuaan on myös sanottava, että kehityksen puolesta tää oli varmaan niin haastava kuin mahdollista onkin. Poika nimittäin oppi kävelemään just ennen kuin tyttö jäi lomalle ja häntä onkin sit saanut jahdata aina vaan nopeammin ja nopeammin ihan koko ajan. Tyttö oli kyllä melko energinen lapsi, mutta ei samassa määrin kuin poika. Hän on oikeasti joka paikassa samaan aikaan ja suoraan sanottuna olen välillä saanut harmaita hiuksia vaan siitä, kun tuntuu etten mitenkään pysty keskittymään samaan aikaan sekä häneen, että siskoonsa.

P7130055

Riittämättömyyden tunteet taitavatkin olla äideille se hyvin yleinen vaiva, pitänee vaan muistaa se, että riittää kunhan tekee parhaansa ja näyttää lapsilleen rakkautta – sillä varmasti päästään jo todella pitkälle.

Kesälomamme loppuminen tarkoittaa myös sitä, että Baby Bear blogi palaa sekin takaisin kesätauon jäljiltä tuossa heti elokuun alussa. Olen tyytyväinen siihen, että tein päätöksen tuosta tauosta, en nimittäin mitenkään olisi pystynyt hoitamaan velvoitteita siihenkin suuntaan ollessani kahden lapsen kanssa kotona. Ei nimittäin varmaan mikään uutinen, että se on työ ihan itsessään jo ihan yhdenkin lapsen kanssa

P7120032

Muutaman viikon päästä siis uusien opintojen pariin ja sitä ennen gradun kommenttien pariin kunhan nyt ensin ollaan saatu päiväkotiura alkuun pojan kohdalla. Mä sain nuo kommentit tosiaan jo vuosi sitten, mutta eipä tässä ole kauheasti ollut luppoaikaa mitä siihen käyttää. Joudunkin varmaan ihan ekana lukemaan koko gradun uudestaan, että edes suurinpiirtein muistaisin mitä se koskikaan. Mun tuurilla kaikki lähteetkin ovat tässä jo päivittyneet, mutta onneksi se perustuu sen verran vanhempaan aineistoon, ettei ihan kauheasti pitäisi pelkoa siitä olla. Ehkä jotain uutta on tullut nyt reilun vuoden aikana esiin ja sehän olisikin ihan ok.

Kaiken kaikkiaan mulla on aivan mahtava fiilis tulevasta syksystä. Samalla mua kuitenkin jännittää silleen hyvällä tavoin aina uuden äärellä. Vitsailinkin jo miehelleni, että mun pitää varmaan mennä ostamaan uusi reppu ja penaali, ihan kuten lapsena ennen koulun alkua.

Repuista puheen ollen. Oliko teillä nuorempana aina tietyt brändit joita himoittiin. Jossain vaiheessa se oli Kipling (apinareppu), sitten Eastpak ja sit Dakine..

Tänään me käytiin lasten kanssa hoitamassa asioita ja vähän puistoilemassa. Mä olin hikisenä siellä hätää kärsimässä kun lapset oli ihan kuin vettä vaan. Huh hellettä. Mulle kyllä alkaisi riittää. Tai jos tulisi vaikka yksi sellainen 15 asteen sadepäivä, olisi aivan unelma!

Ihanaa helteisen viikon alkua teille kaikille!

X