Xenia's day

Pieniä ostoksia ja asukuvaa

Teksti: Anna.fi

Käytiin J:n kanssa vähän asioilla ja hauskaa oli. 🙂 Päädyttiin lopuksi Stockalle kun meikki/kauneudenhoitovarastoni kaipasi hieman päivitystä ja mikäs sen parempaa kun tehdä sellaisiakin löytöjä alennusmyynneistä. Irtopuuterini on loppumassa ja ajattelin kokeilla jotain vastaavaa. Päädyin tähän tuotteeseen jonka bongasin juurikin sieltä Stockalta -40 % kyltin alta..


Clarinsin Palette Teint kiinteä puuteri joka on sellainen ”heleyttävä” kun kokeilin kaupassa. Katsokaa miten kaunis kansikin on tässä rasiassa.

 Sen lisäksi käytiin päivittäistavarapuolelta hakemassa tällaisia juttuja..

Joku kehui noita garnierin vartalorasvoja niin pitihän niitä ottaa kokeiluun. Se lisäksi hyvän tuoksuinen huulirasva kun vanha loppui eilen ja pinnejä, jotka aina katoaa jonnekkin. (Onko kellään muulla sama, että joutuu ostamaan pinnejä ja ponnareita koko ajan? ;D). Tällainen oli kiertelyasuni..

Kaikki vaatteet on Zarasta ja baltsut Hennesiltä ja laukku Vuittonin. 🙂 Sain muuten tänään kaikki blogikirppiksen paketit postiin eli eiköhän ne sitten kohta ole teillä. Ajattelin, että voisin kuvailla lisäsatseja jos vain kiinnostaa kun vaatetta jota ei tule käytettyä on edelleen jonkin verran tilaa viemässä? 😉 Mitäs te olette tänään puuhailleet?

Lue myös

X