Xenia's day

Pientä muutosta eteiseen ja kuulumisia

Teksti: Xenia

linkit kaupallisia -affiliate -linkkejä. PB090147

Huomenta kaikki täältä sairastuvalta! Poika alkoi kuumeilemaan eilen illalla ja viime yö menikin aikalailla valvoessa. Kävi pikkuista niin sääliksi, että luovutin kahdentoista maissa ja otin kuumakallen mun viekkuun nukkumaan eli eipä siinä sit enää omista unista mitään tullut.

Mä sain itseasiassa nyt uudet työt aloittaessani tällaisen Fitbitin aktiivisuusrannekkeen käyttöön ja sen myötä pystyn seuraamaan unen määrää ja laatua sekä sydämensykettä, askeleiden määrää ja niin edelleen. On ollut aika mielenkiintoista huomata se, että mun kohdalla pirteä olotila saavutetaan hippasen vajaan 7 h:n unilla ja sit jos on tullut valvottua enemmän, on silti saanut unta yleensä jotain 5-6 h:n väliin. Toisin sanoen varmasti huomattavasti paremmin kuin silloin ihan alkuun kun vauvaa vielä tsekkasi joka väliin. Se mikä kuitenkin on varmaan monelle meistä äideistä tuttua on tuo kevyen unen määrä. Sellaisen unen, josta on valmiina pomppaamaan saman tien ylös kun kuulee pienenkin äännähdyksen. Mulla tuota syvää unta ei ole parhaimmillaan kuin tunti yössä ja sitä nyt tässä yritän maksimoida kaikin keinoin. Olen esimerkiksi alkanut lukemaan aina ennen nukkumaanmenoa sen sijaan että töllättäisin telkkaria viimeiseen asti. Siinä jotenkin pääsee sellaiseen nukkumistilaan paljon nopeammin ja paljon helpommin kun ei aktivoi aivojaan telkkarin/puhelimen valolla.

Noh, kahvin voimalla tänään ja on tässä kivojakin juttuja ollut nimittäin eilen juhlittiin mun ensi viikkoisia synttäreitä isäni luona illallisella, tulipa taas vedettyä sellaiset ähkyt että paremmasta puute. Ihan kuin sitä menisi jotenkin joulun lähestyessä sellaiseen tilaan että aletaan venyttää vatsalaukku hyvissä ajoin. Milloinkohan sitä oppii? Täällä on myös melkoiset tonttuilut ollut käynnissä ja kuusen alustaan on ilmestynyt joka aamu lisää lahjoja tytön suureksi iloksi.

Oli mulla asiaakin, tai siis juttua. 😀 Meillä kun vähän aikaa sit on otettu käyttöön toinen syöttötuoli, jäi meillä yksi normituoli ylimääräiseksi ja päätettiin pistää se eteiseen nyt ainakin toistaiseksi. Samalla toin tuon naulakon eteiseen ”vierasnaulakoksi”, meidän eteisen vaatekaappi kun on aivan täynnä – en yhtään ymmärrä miksi! 😀

Alla muuten kaikki tämän hetken tarjoukset, joista parhaimpana Zalandolla alkanut talviale! 🙂

 

Lue myös

X