Xenia's day

Pientä muutosta eteiseen

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Onko teillä kodissanne sellaisia kohtia, jotka ovat ihan ok, mutta eivät kuitenkaan täydellisiä. Mulla on nimittäin lähes aina ollut sellainen fiilis meidän eteisen kanssa. Se on ihan ok, mutta jotain sieltä on puuttunut. Olen aina ollut kova seinien sisustaja ja mielestäni paljaat seinät voivat joskus tehdä aika kolkon tunnelman. Olen jo pidempään tehnyt yhteistyötä Desenion kanssa ja viimeiset kaksi kertaa sisustanut ystävieni koteja. Nyt tuli kuitenkin sellainen fiilis, että kaipaisin vihdoin ja viimein jotain muutosta meidän eteiseen, ja näin sit myös tehtiin. Ja vitsit, että nyt tästä tilasta tuli yksi kotimme suosikeista!

P7100409P7100421P7100425P7100400

Meidän eteiseen päätyivät seuraavat julisteet:

Pidän suuresti tästä hyvin ajattomasta värimaailmasta, joka on kuitenkin lämminhenkinen ja kotoisa. Julisteista voikin vaihdella sit vaikkapa vuodenajan mukaisesti, aivan kuten sisustustekstiilejäkin, eli näillä saa tuotua helpolla tavalla pientä muutosta tilaan kuin tilaan.

Deseniolla on tällä hetkellä meneillään Big Summer Sale ja alekoodilla xeniasday35 saatte 35%:n alennuksen julisteista 23-25.7 välisenä aikana. Koodi ei koske Handpicked/collaboration tai persoonallisia julisteita.

Mitäs mieltä olette meidän uudistuneesta eteisestä?

Lue myös

X