Xenia's day

Piilolinssiuutuuksia

Teksti: Anna.fi
Sain Specsaverssilta mahdollisuuden kokeilla maksutta kolmen kuukauden ajan Easyvision Umere piilolinssejä. Lasien hankkimisen yhteydessä tehdyssä näöntarkastuksessa mainitsinkin käyttäväni lähes päivittäin piilareita, ja täytyy myöntää, että tämä tilaisuus oli aivan mahtava, sillä nämä uutukaiset lupailivat helpotusta kuiviin silmiini. Tässä hieman faktoja kyseisistä piilolinsseistä..
* Easyvision Umere -piilolinssit ovat paras mahdollinen valinta, jos kärsii kuivista silmistä. Piilolinssit kosteuttavat silmiä ihan uudella tavalla: Easyvision Umere -linssien hapenottokyky on kolme kertaa tavallista piilolinssiä parempi, joten linssejä voi pitää pidempään silmissä ilman, että ne tuntuvat kuivilta. 
* Tehokkaampi hapenottokyky edistää silmän luonnollista aineenvaihduntaa. Eli toisin sanottuna: linssi kirkastaa silmiä, valkaisee silmänvalkuaista ja tuo silmien oman, luonnollisen värin kauniisti esiin.
* Erityiskosteuttava vaikutus perustuu silikonihydrogeeliyhdistelmään
* Piilolinssit edistävät samalla silmän terveyttä ja käyttömukavuutta, kun silmän hapenottokyky paranee. 

Oman kokemukseni mukaan, silmäni voivat paremmin kuin kuukausilinssejä käyttäessä. Piilolinssitarkastuksessakin ilmeni silmien herkistymistä ja ärtymystä, joka on ilmennyt silmien väsymisenä, kuivumisena ja särkynä. Viikon näitä käytettyäni, olen kokenut silmien kuivuvan vähemmän kuin normaalisti, eli tällä linjalla jatkan tulevaisuudessakin. Kyselin optikolta syitä siihen, miksi kuukausilinssit tuntuivat epämukavammilta ja se johtuu siitä, että kaikki meikki, hiuslakat ym kerääntyy siihen piilolinssin pintaan ja sitten linssi kuivuu nopeammin. Kertakäyttölinsseissä näin ei ehdi tapahtua, joten siksikin parempi. Sain nyt vihdoin sitten hieman enemmän vahvuuksiakin eli nyt loppui kirjainten tiirailu/silmien siristely luennollakin.. 😀

Tästä lähtien pyrin pitämään ainakin yhden päivän viikossa väliä piilolinssien käytöstä, jotta silmät saisi levätä. Kuinka usein te piilolinssien käyttäjät pidätte välipäiviä?

Millaisissa tilanteissa te muuten käytätte piilolinssejä, joka päivä, vai vain esimerkiksi urheillessa? Milloin linsseistä on eniten hyötyä ja missä tilanteessa silmälasit on ihan ehdottomat teille?

Laittakaa vastauksia kommenttiboxiin, ja osallistua saa siis oli sitten silmälasien/piilolasien käyttäjä tai ei. Vastaajista valitaan sattumanvaraisesti voittaja, joka saa 100 €:n lahjakortin Specksaverssille. Sen voi sitten käyttää haluammallaan tavalla, eli nyt vastaamaan! 🙂

Ja kommentointiaikaa on sunnuntai-iltaan klo 21.00 asti. 🙂

Lue myös

X