Arki

Pikku Myy

28.5.2016 Teksti:

Kiitoksia suuresti kaikista antamistanne vinkeistä liittyen päivähoitotätien muistamiseen. Aivan älytön määrä hyviä vinkkejä, otan tämän listan talteen ja ammennan inspiraatiota ensikin kerralla.
Lopulta päädyin Marks & Spencerillä pyöriessäni ”englantilaiseen lahjakassiin”. Onhan tyttö kuitenkin myös Englannin kansalainen, joten ajattelin että olisi hauska idea tuoda tällä tavalla pieni twisti juttuun ja tietenkin niin että kassiin valikoitui ainoastaan meidän lemppareita. Percy Pig- karkkeja (omg!!!!!:P), suklaata, butter scotch dropseja ja teetä ja sit kiitoskortti mukaan. Vaikutti ainakin siltä että tykkäsivät, tai sit vain kuvittelen että kaikki muut ovat yhtä persoja makealle kuin minä.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Otsikkoon viitaten. Olimme viime viikonloppuna juhlimassa serkkuni 15-v syntymäpäiviä ja minä sain kokea jotain ennenkuulumatonta. Serkkuni on meidän tytön kanssa todella hyvä ja onnistui jotenkin jopa saamaan tyttäremme hiukset ”kampaukselle”, asia missä minä en ole koskaan, ikinä onnistunut. Monellahan pinneihin totuttelu on aloitettu jo kun lapsi ei kauheasti vielä edes ymmärrä, mutta meidän neidin tukka on kasvanut kauheaa vauhtia vasta kun hän on jo ymmärtänyt asioista aika paljonkin. Yleensä siis pelkkä pinnin näkeminen saa aikaan pienen, hmm, kiukkukohtauksen, olen siis ajatellut että antaa olla nyt toistaiseksi. Sanoin kuitenkin serkulleni että palkkaan hänet tytön hiustenlaittajaksi meidän hääpäivänä.. 😀
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällä viikolla uhma on ollut todella paljon esillä. Ei mene viittäkään minuuttia niin ettei hän jostain suuttuisi tai osoittaisi mieltään. Muistuttelen vain itselleni että kaikki tämä kuuluu ikään kun nukkumaan mennessä tyyny on väärä, peitto on väärä ja kun vaihdat ne toiseen (ohuempaan) niin nekin ovat väärät. Unikaverinallet ovat vääriä ja kaikki pitää saada samaan aikaan sänkyyn ja kun mua on juoksutettu tarpeeksi niin sit päätetään että ei sittenkään haluta ketään muuta kuin panda kainaloon. 😀 Huoh. Gotta love it. Mä olin kuulemma exactly the same,  että eipä tarvitse ihmetellä mistä neiti on tuon temperamenttinsa perinyt..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tyttö oli varsin suloinen pitsimekossaan ja muumihahmon sisältävässä kaulakorussaan ja ”rannekorussaan”. Kuvat tuli otettua ovensuussa koska tyttö päätti että ei ovi voi mennä kiinni eikä hän halunut olla sisällä mutta toisaalta ei myöskään ulkona.
Uhmasta huolimatta voi jestas kuinka saankaan nauraa hänen kanssaan joka päivä. Nyt hän on oppinut sen, että esimerkiksi hyttynen on tuhma jos pistää ja jos hän satuttaa jalan vaikka tuoliin niin se on tietenkin tuolin syy (mä ajattelen edelleen näin, joskus oikein suutun tuolille jos lyön vaikka varpaan kipeästi. :D).
Puhetta ja lauseita tulee aivan koko ajan ja enenevässä määrin kumpaakin kieltä. Toinen nukke on vauva ja toinen baby. Ei hän vielä ehkä ymmärrä sitä eroa mutta jonain kauniina päivänä.
Nyt toivottelen teille mukavaa lauantaita ja viikonloppua ylipäänsä!

Lue myös

Suosittelemme