Xenia's day

Pikkujouluasu

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisia linkkejä.

Kyselin teiltä viime viikosta mielipiteitä pikkujouluasustani ja päädyin lopulta tähän pitsiseen puseroon. Kyselin vielä eilen Instagramissa sen verran, että mikä alaosa olisi kaikkein paras tämän kanssa ja kaikkein suosituin vaihtoehto on nyt toisen kokeilun jälkeen minunkin suosikkini, joten tässä alla näkyvässä kombossa matkaan kohti ystäväporukan pikkujouluja.

PB210516

 hame täältä (löytyy vielä koossa xs) (koodilla FAVS -25% tänään)

Se nahkahame kyllä vielä joskus päätyy minun kaappiini, mutta nyt sen puutteessa tämä on oikein oiva vaihtoehto. Pohdiskelin tuossa vielä kenkiäkin, mutta kyllä nää nilkkurit oli kokeilun perusteella se kaikkein paras vaihtoehto. Ylipolvensaappaat oli vähän too much omaan makuuni.

Mitä tulee hiuksiin ja meikkiin niin luulen, että punainen huulipuna todennäköisesti jää käyttämättä, sillä jotenkin en vain ownaa sitä. Se ei tunnu omalta, vaan jotenkin tunkkaiselta omaan makuuni. Juhlameikkini taitaakin olla yleensä juurikin sellainen, että korostan enemmän silmiä ja meikkaan huulet neutraalimmin. Panta olisi kyllä kiva lisä hiuksiin tai sit laitan hiukset puoliksi ylös. Nähtäväksi jää!

PB210544

Kuvasin nyt nämä kaksi muutakin vaihtoehtoa, joista ensimmäisenä nahkahousut, joka ei muuten näyttänyt yhtään hullummalta. Itseasiassa tuo materiaalien erilaisuus viehätti silmääni todella paljon, mutta ajattelin sen olevan kuitenkin astetta arkisempi vaihtoehto. Harvemmin sitä pääsee pukeutumaan, joten onhan sitä otettava kaikki irti!

PB210515

nahkahousut täältä / nyt 20%:n alessa

Viimeinen on tosi safe choice, joka sopisi hyvin ihan arkeen, ehkä matalampien nilkkurien kaverina. Mustat housut on kuitenkin aina mustat housut ja löytyvät päältäni tosi usein, joten ehkei tämä nyt sit ole juhlallisuuksiin se kaikkein kivoin vaihtoehto, vaikka hyvin toimiikin.  Vitsit, että tykkään tästä topista, siinä todella on jotain!

PB210525

Huomasin muuten tuossa vaatteita sovittaessani, että parhaat värit talvikalpeaa ihoa vasten ovat nimenomaan joko musta tai sit joku kirkas väri. Haaleat nudet ja vaaleanpunaiset eivät sovi tällä hetkellä, ne veivät vaan entistä enemmän väriä pois kasvoilta. Asia erikseen sit kun on edes vähän päivetystä kasvoilla. Nyt se on nimittäin muisto vain!

PB210549

pusero täältä (tänään -25% koodilla FAVS)

Täytyy nyt vähän mietiskellä vielä tuota huulipunaa, mutta jotenkin kyllä fiilis sanoo, että pysytään turvallisessa nudessa. Miksi aina ihailen kaikilla muilla tosi kirkkaita huulipunia, mutta omalla kohdalla tuntuu, että ne ovat vain aivan liikaa ja näytän omaan silmääni siltä kun pieni lapsi olisi laittanut äitinsä huulipunaa.

Huh, mikä väsymys alkaa iskeä nyt. Heräsin miehen herätessä jo neljältä ja nousin sit ylös tekemään töitä. Huomenna ja ylihuomenna on lähiopetusta, joten loppuviikko tulee menemään yhtä nopeasti kuin alkuviikkokin. Just viimeistelin tuossa etätehtäviä ja yritän saada vielä tehtyä postausta viikonlopullekin.

Nyt toivottelen kuitenkin mukavaa loppupäivää! 🙂

Lue myös

X