Xenia's day

Pikkujoulujen vaatetusta

Teksti: Anna.fi
Tiedän, tiedän, olen todella ajoissa liikkeellä, mutta puolustukseksi on pakko sanoa, että monilla on pikkujoulut jo marraskuun alussa. Niinpä lokakuun lopussa voi varsin hyvällä omalla tunnolla jo alkaa miettimään sitä, mitä sitä pikkujoulukautena aikoo päällensä pistää. Minä tein muutaman muutaman erilaisen lookin ja hain sen jälkeen siihen sopivia juttuja eri paikoista. Innostuin tätä tehdessäni niin paljon, että ostolistalle meinasi tulla yhtä jos toistakin.. 😀

Ylärivi vasemmalta: hopeiset korkkarit, hopea mekko, hopeiset korkkarit. Alarivi: pronssihtavat korkkarit, hopea laukku.

Ylärivi vasemmalta: mustat korkkarit, punainen mekko, musta nahkainen clutch. Alarivi vasemmalta: punainen mekko, mustat kengätmusta laukku.   
Ylärivi vasemmalta: musta pitsimekko, kulta-musta mekko, musta paljettimekko. Alarivi vasemmalta: glitter korkkarit, peplum mekko, kultaiset korkkarit.


Mikä on teidän lempityyli? Mä en oikein osaa valita. Lasken ehkä sen varaan, että pikkujouluja on sen verran monet, että voin valita jokaisella kerralla uuden tyylin. 😀 Oletteko te miettineet vielä mitään pikkujouluihin, saatikka jouluun liittyvää?

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X