Xenia's day

Pikkusalaattia ja leffaa

Teksti: Anna.fi

Heipähei ihanat! Tässä ollaan käyty vähän pyörimässä ja hakemassa leffalippuja. Mulla ei ollut vielä kova nälkä, silloin kun J väsäsi herkkuruokaa, niin tein sit tällaisen pikkuherkkulautasen, joka näytti tältä..

Tossa on puolikas pienestä avokadosta, noin 60 g katkarapuja, miniluumutomaatteja, ja sitruunanmehua. Joskus olen nuoruudessani syönyt enollani katkarapu-avokado yhdistelmää ja toimii muuten edelleen aivan mahtavasti.. Käytiin nappaamassa kaupasta vielä maitoa, ja nappasin sieltä mukaan ruokalehtisen. Siellä oli vaikka mitä ihanuuksia, joten saattepa nähdä, mitä kaikkea tulen loihtimaan.. 😉 Unohdin mainita, että ostettiin perinteiseen tapaan hulluilta päiviltä myös finnkinon leffalippuja, kun ne tulee silleen melko lailla edullisemmaksi, ja hetihän ne piti ottaa käyttöön.. Ilta kuluu siis näissä merkeissä..

Tästä leffakerrasta tulee muutenkin erilainen, koska ihan rehellisesti, olen aina leffassa käydessäni napostellut jotain..Nyt aion jättää siis leffaeväät väliin, ja keskittyä sen herkuttelun sijaan siihen itse leffaan.. 😀 Mahtavaa sunnuntai iltaa teilla kaikille! Nauttikaa! <3

Lue myös

X