Xenia's day

Pitkä päivä!

Teksti: Anna.fi

Tänään oli jotenkin nuutunut olo koko päivän vaikka kittasinkin useamman kupin kahvia..Töiden jälkeen painuin kuitenkin niin kivaan juttuun, että väkisinkin siinä piristyi. Menin Guess by Marciano myymälään Kämp Galleriaan katselemaan mallistoja ja kokeilemaan erilaisia juhlamekkoja. Te lukijat saattekin nyt huomisesta lähtien 26.6.2011 asti Kämp Gallerian Guess by Marcianolta -15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista kun mainitsette tämän blogin nimen ostoksia tehdessänne.. 🙂 Tässäpä hieman kuvia myymälästä ja sovittamistani mekoista..

Ja mekkoja…

Innostuin täysin, kun sain valita lempparini mukaan. 🙂 Arvaisittekohan te, minkä otin… 😀 No, mutta kun pääsin kotiin stailasin mekkoa hieman kesäisemmäksi ja nyt täytyy sanoa, että itseni mielestä ihan nappivalinta tällaisena..

Nyt voisi tulla jotkut kivat juhlat, mihin saisin ton puettua päälle. 🙂 Tuossa näette samalla tuota viimeviikon kirppislöytöä (valkoinen clutch). Kannatan oikeasti sitä Kaivarin kanuunaa. Yksi ystävänikin sanoi tehneensä sieltä löytöjä! 😉 Tänään oli muutenkin melko mekkorikas päivä kun ne Nellyltä tilaamani kesämekot saapuivat ja olivat muuten nekin rakkautta ensi silmäyksellä. Kuvailen niitä huomiseksi kunhan pääsen tässä liikkeelle.. 😀 Nyt syön J:n tekemää herkku jauhelihakastiketta ja paprikaa ja voin sanoa, että näin nälkäisenä tämä on kuin gourmetruokaa söisi.. 😀 Mitäs teille kuuluu? Miten päivä on mennyt?

ps. Olen pysynyt kovana herkkujen suhteen jo kaksi päivää.. 😉

Lue myös

X