Mitä aurinkosuojatuotteisiin tulee, kaikki ovat varmaankin ainakin kuullet Piz Buin-nimen. Tämän aurinkorasvamerkin olen ainakin itse aina mieltänyt laadukkaaksi ja kokeiltuani tuotteita olen myös pitänyt niistä kovinkin paljon.

Ennen ostin aina sellaisia aurinkorasvoja, jotka sattuivat käteen osumaan. En miettinyt ihoni tarpeita, tai sitä miten erilaisella tavalla iho voikaan reagoida riippuen suojan laadusta ja määrästä. Oma ihoni ei pala, mutta kuivuu todella helposti. Siksi minä suosin ensinnäkin hyvin kosteuttavia tuotteita ja after-sun tuotteita. J:llä puolestaan tulee usein aurinkoihottumaa, vaikka iho ei palakaan, ja siihen ongelmaan on puolestaan omat tuotteensa. Pistin toisen tilauksen yhteydessä Nellyllä ostoskoriin myös seuraavia tuotteita, ja sen lisäksi tilasin yhden sieltä uupuneen tuotteen briteistä. Tässä nyt tuotteita selostusten kera:

In sun allergy lotion SPF 15

Tämä aurinkosuojavoide on omiaan aurinkoihottumasta kärsiville. Näitä on suojakertoimilla 15, 30 ja 50, ja me otettiin tuo alin, sillä yksi 30 löytyy jo kotoota.  Tämä voide sisältää Amandulinea, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja kosteuttaa ihon silkinpehmeäksi. Tämän tuotteen voit löytää TÄÄLTÄ. OVH on paikasta riippuen 15-20 €, mutta hinta-laatu suhde on loistava.

Tan intensifier lotion SPF 6

Tämä aurinkovoide sopii jo ruskettuneelle iholle ja suojansa puolesta sellaiselle ihotyypille, joka ei pala. Tämä kosteuttaa ihoa ja sisältää E-vitamiinia. Melitan-peptidit aktivoivat ihon luonnollisten rusketuspigmenttien toimintaa ja sitä myöten rusketuksesta muodostuu syvempi. Nellyltä tämä oli jo postausta tehtäessä loppu, mutta Pretty.fistä löytyi vielä ja tämän tuotteen tietoihin pääset TÄSTÄ.

In sun radiant face cream SPF 6

Kasvoille on tietenkin oltava oma voiteensa, ja tämä tuote löytyi brittiläisestä Womanly Charm nettikaupasta, jonne pääset TÄSTÄ. Tuote lupaa lisätä ihoon kosteutta, mutta myös hieman hohdetta, täydellinen tuote siis minulle. Meillä on kotona vielä toinenkin kasvoille soveltuva aurinkosuojapuikko, jota lisään aina nenään; sen olen kerran onnistunut polttamaan ja punainen nenä ei ole mitenkään kivan näköinen. 😀

Aloe vera extra care sun lipstick SPF 20

Huuliakaan ei saa unohtaa suojata auringossa. Omani ainakin kuivuvat kovasti aina aurinkolomien aikana ja siihen tarjoaa helpotusta tämä kosteuttava ja aloe veraa sisältävä aurinkosuoja-huulirasva. Tuotteen löydät TÄÄLTÄ.

After sun tan intensifier lotion

Tämä After Sun tuotteen vaikuttavana ainesosana on Tanimel, joka auttaa tuplaamaan ihon oman pigmenttituotannon, jotta lopputuloksena olisi kauniin syvä ja tasainen, mutta myös pitkäkestoinen rusketus. Tämä voide tarjoaa iholle 24 tunnin kosteutusta ja ehkäisee myös auringon vanhentavaa vaikutusta. After Sun voiteen löydät TÄÄLTÄ.

Kertokaa te teidän aurinkosuojakokemuksistanne? Oletteko löytäneet omalle ihotyypillenne parhaimman suojan, ja jos olette niin mikä se on? Käytättekö pelkästään aurinkosuojaa, vai onko teidän kaapissanne tilaa myös after sun tuotteille?

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X