Xenia's day

Poltettu oranssi / syksyn suosikkisävy

Teksti: Xenia

Huomenta kaikille. Mä heräsin tänään jo viiden pintaan kun halusin saada kirjanpidon ja vähän muita tehtyä ennen asiakastapaamista Pyhtäällä. Ajattelin, että voisin oikein rauhassa keskittyä, mutta liekö lapsillani erinomainen aisti vai mikä, mutta tuossa he istuvat jo aivan virkeänä. Poika vielä totesi herätessään, että nukkui tosi hyvin ikäänkuin poistaakseen minulta mahdollisuuden viedä hänet takaisin sänkyyn. 😀

P9020023P9020035

Viikkoon on mahtunut paljon ja olen saanut kiitettävästi asioita aikaan. Nyt viikonlopulle ei puolestaan ole muita suunnitelmia kuin sunnuntainen veljeni ja tämän paremman puoliskon synttäribrunssi suosikkibrunssipaikassani Porvoossa. Muuten mennään luultavasti hyvin perinteisellä linjalla, eli mitä mieli tekee. Luultavasti mies vie lapset huomenna uimaan ja mä voisin vetää pitkän lenkin. En oikeastaan ole koskaan välittänyt uimisesta siinä missä mies sitä rakastaa kun minä taas menen mielelläni esimerkiksi puistoon lasten kanssa. Ollaankin otettu tavaksi se, että yritetään kumpikin tehdä jotain lasten kanssa yksin niin toinen voi tehdä mitä hyvänsä mieli tekee. Pieni oma aika on mun mielestä silloin tällöin aina hyväksi.

Viikonloppu tarkoittaa myös sitä, että pitäisi mennä ruokaostoksille ja kuten tuossa aiemmin mainitsinkin, mulla on tällä hetkellä varsinainen inspiraatiopula ruokajuttujen suhteen. Liekö syynä se, että on paljon muita asioita meneillään vai se, että olen vain lopen kyllästynyt meidän perusarkiruokiin, mutta jotenkin sinne ruokakauppaan mennessä ei vielä edes oikein tiedä mitä sitä tänään söisi. Luulenkin, että tämä pohdinta korvataan tänään yksinkertaisesti take away pizzalla, jota ei sit kuitenkaan viime viikosta hankittu. Olen nimittäin himoinnut Kotzonea tässä jo eilisestä asti, joten jotainhan sille on tehtävä.  Uusista resepteistä puheen ollen: olen tehnyt nyt muutaman kerran super hyvää pad thaita. Kiinnostaisiko teitä resepti siihen?

P9020013P9020030

Vaikka olen muuten tässä syksystä innostellut jo pidemmän aikaa olen aina yhtä ihmeissäni siitä, miten nopeasti kausi todellisuudessa vaihtuu. Tälläkin viikolla on ollut vielä helteitä, mutta ensi viikolle on luvattu 10 asteen lämpötiloja auringonpaisteesta huolimatta. En tiedä parempaa kuin kirpsakat ja aurinkoiset syysaamut. Sen raikkaammaksi ei ilma enää tule mun mielestäni.

Tämä neule on näkynyt päälläni jo useamman kerran ja se on kyllä värinsä puolesta todella suuresti mieleeni. Mä olen aina tykännyt villaneuleissa niin sanotuista perusmalleista ja väreistä, mutta välillä on kyllä kiva vähän säväyttääkin!

P9020054

neule: Arket

farkut: Zara

kengät: New Balance

laukku: Chanel

aurinkolasit: Ray Ban

Nyt menen tekemään vihersmoothieta ja mansikkabanaanismoothieta lapsille ja sit meikkiä nassuun. Tunnin päästä sit päiväkotiin ja sit vielä tunti töitä ennen kuin lähden ajelemaan Pyhtäälle. Iltapäivälläkin on tapaamisia, joten tämä päivä tulee menemään hujauksessa.

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille. Minkälaisia suunnitelmia teillä on? 🙂

 

 

Lue myös

X