Xenia's day

Poltettu oranssi

Teksti: Xenia

Huomaan aina kausin vaihtuessa kärsimättömyyteni. En millään malttaisi odotella sitä, että ilmat viilenisivät oikeasti ja pääsisin pukeutumaan päivittäin paksuihin neuleisiin ja vetämään hameen alle sukkahousut säärien lämmikkeeksi. Aamuisin on kuitenkin viileä, joten hellemekoilla ja kesämekoilla ei enää pitkälle pötki, mutta toisaalta iltapäivisin voi olla todella lämmin ja aamulla sopivat vaatteet saavat vain hien valumaan selkää pitkin.

Toisaalta tiedostan sen, että tämä kestää hyvin lyhyen aikaa ja kohta saamme oikeasti taas nauttia kirpsakoista syysilmoista, vetää paksut peitot taas yöksi päälle, polttaa kynttilöitä ja takkaa, sekä nauttia upeista syysmaisemista.

P8130375P8130347
Olen kuitenkin välillä jo uhmannut ilmoja ja itseasiassa tässä asussa ei tullut yhtään kuuma, vaikka neule ihan 100% villaa onkin. Olen todella mieltynyt tuohon neuleen sävyyn. Se on niin kaunis luonnossa. Täydellinen poltettu oranssi, joka tuo kivasti väriä myös kasvoille. Todella kivaa vaihtelua kaikille neutraaleille sävyille, joita ainakin minun kaappiini on kertynyt ihan riittämiin!

P8130261P8130413

Neule: Arket (tämä)

hame: Bubbleroom (tämä)

nilkkurit: Bubbleroom

laukku: Chanel

aurinkolasit: Ray Bam (nämä)

Viikko alkoikin eilen todella pitkällä päivällä kun oli tapaamisia ja iltamenoja ja kotiin pääsinkin vasta joskus puoli yhdentoista maissa. Siinä olikin mennyt se väsynyt vaihe jo ohi, joten pyörin varhaiseen aamun asti sängyssä ja unta vedinkin sit herätyskellon ohi, mikä on todella harvinaista. Tämän päivän plääninä on kuitenkin saada tehtyä kivasti töitä ennen kuin lähden iltapäivästä autokaupoille hakemaan uutta autoa. Niin siistiä. Illasta aion mennä puolestaan vetämään jonkun rääkkitreenin, sillä keho kaipaa sitä viime viikonlopun herkuttelujen jälkeen. Oli kyllä mieletön viikonloppu huvipuistoissa ja ystävien mökillä, mutta sanotaanko näin, että housut puristaa enemmän kuin perjantaina. 😀 Tällainen tasapaino kuitenkin sopii mulle todella hyvin. Rakastan liikunnan tuomaa hyvää oloa, mutta toisaalta nautin herkullisesta ruuasta aivan yhtä lailla.

Ihanaa tiistaita teille kaikille! Oletteko te jo muuten kaivaneet neuleet kaapin perukoilta?

 

Lue myös

X