Hotelliyöpyminen yhteistyönä Hotelli Haikon kanssa.

P6090046

Me istuttiin kaasoporukalla alas ensimmäistä kertaa alkuvuodesta ja lähdettiin miettimään mitä keksittäisiin meidän morsiammelle, joka on tunnettu siitä, miten hän aina järjestää muille jotain (mun babyshower x 2 ja polttarit). Miten tehdä jotain tarpeeksi spesiaalia ihmiselle, joka on aina auttamassa muita ja joka tunnetaan siitä, että hänen puoleensa voi aina kääntyä asiassa kuin asiassa?

Päädyttiin lopulta siihen, että haluamme tehdä ensin pe-la jotain kaasojen kesken ja lauantai päivä ja ilta sekä sunnuntai aamu on pyhitetty koko isommalle poppoolle. Keksittiin, että pieni rentoutuminen ja irtiotto arjesta olisi aivan ihana ajatus ja siitä ne suunnitelmat sit lähtikin pyörimään.

P6090013

Me kaikki ollaan alunperin Porvoosta, joten hotelli Haikon kartano ja spa olivat heti ensimmäisenä mielessä ja päädyttiinkin sitä myöten tekemään pieni yhteistyö Haikkon kanssa polttarihengessä. Meille oli ensinnäkin varattuna aivan ihana huoneisto Kartanon puolelta niin, että siinä oli kaksi huonetta, kaksi kylppäriä ja yhteinen olkkari ihanalla parvekkeella. Huoneeseen päästyämme nautimme kuohuviintä ja henkilökunta oli muistanut minuakin omalla alkoholittomalla versiolla, kuinka ystävällistä!

P6090027 P6090031 P6090029 P6090039

Morsian oli silmin nähden innoissaan ja pienen hetken jälkeen olikin aika lähteä Span puolelle niin sanottuun Duo-huoneeseen, joka oli varattu meille pariksi tunniksi käyttöön. Huoneessa on poreamme ja lisänä vielä mahdollisuus saada erilaisia hoitoja. Olin tilannut etukäteen paikan päälle kuohuviiniä ja pari tuntia menikin hurjaa vauhtia kun istuskeltiin lämpimässä poreammeessa ja käytiin välillä viilentymässä kauniissa, merellisissä maisemissa.

P6090057 P6090104 P6090103 P6090134 P6090138

Illalliselle ei enää tullut otettua edes kameraa mukaan, mutta ruoka oli todella herkullista, mä päädyin syömään alkupalaksi etanoita ja pääruoaksi härkää. Ihan tulee vesi kielelle ajatuksestakin. Minä hipsin tuosta sit unten maille kun muut jatkoivat iltaa vielä pikkutunneille. Aamulla heräsimme seitsemän maissa nauttimaan herkullisesta aamupalasta ja siitä jatkoimme sit Villa Haikkon edustalle rantaan, jossa muu polttariväki odotteli meitä ja josta jatkoimme isolla veneellä kohti Helsinkiä. Kylläpä olikin ikimuistoinen viikonloppu, joka alkoi ihanan rentouttavalla tavalla. Ja mikä oudointa, mä en ole koskaan edes Haikkossa ollut vaikka Porvoossa asun, mutta aion ehdottomasti suositella tätä jatkossa myös meidän mahdollisille enkkuvieraille ja kenties toteuttaa vaikkapa pieni arjen breikki miehen kanssa kunhan vauva on syntynyt ja kasvanut vähän!<3

Kiitoksia Haikkolle upeista puitteista, morsian on todella otettu ja niin olimme me kaasotkin!<3 Countdown häihin on alkanut, vajaa 5 viikkoa ja päästään juhlimaan hääparia!<3

X