PC010497 PC010498 PC010503 PC010508 PC010496

saappaat: Stuart Weitzman (nämä)

mekko:  Make Way (*tämä)

poncho: Bubbleroom (*tämä)

laukku: Chanel

rannekoru: Hermes

Meinasin aloittaa postausta hyvillä huomenilla, mutta kellohan on jo melkein kolme ja vasta nyt pääsin koneen ääreen. Päivät tuntuu menevän aina yhdessä hujauksessa kun on vieraita kylässä, johtuu varmaankin siitä että liikkeellä ollaan normaalia enemmän. Eilinen syntymäpäiväni vietettiin ensin kotona jossa avasin aivan ihania lahjoja. Läheiseni todella tietävät koti- ja sisustusrakkauteni, olivat valinneet aivan täydellisiä juttuja  kotiin laitettavaksi. Kuvailen näitä vielä ihan toiminnassa enemmän, sain muun muassa mielettömän kauniin lampun mun ”pukeutumispöydälle”, mielettömän kauniin 5-haaraisen kynttelikön, ihanan tuoksulahjan Jo Malonelta ja kaksi todella kauniin väristä korkeaa kynttilänjalkaa, joita olen ihastellut aina vanhassa kaupungissa useampaan otteeseen. Eilen illalla polteltiinkin kynttilöitä samalla kun katsottiin Safe Haven leffa, ihan katsomisen arvoinen ehdottomasti!

Koko eilinen päivä menikin muuten Helsingissä. Kävin Nooran luona juurikasvua piilottamassa ja höpöttelemässä ja sen jälkeen metsästettiin miehelle kenkiä, joka on muuten helpommin sanottu kuin tehty. Hän kokeili valehtelematta varmaan 50 paria ja lopulta tärppäsi. Onneksi oli kohtuullisen kärsivällistä seuraa mukana.

Tyttö on nauttinut tästä Englannin mummun kyläilystä täysin rinnoin. Tekee mut niin iloiseksi nähdä heidät yhdessä ja kuulla tytön iloinen nauru. Ja mikä parasta, huomenna saadaan vielä lisää vieraita ja jouluna meidän koti täyttyy vaikka kuinka monesta isovanhemmasta ja tädistä ja sedästä. Joulun tunnelmaa ei kyllä pilaa sekään ettei tästäkään joulusta taida tulla valkoinen, täällä etelässä ainakaan. <3

Nyt mulla on jotenkin kauhea väsymys päällä, taitaa olla klassinen lounaan jälkeinen väsymys. Siihen tehoaa kuitenkin lääkkeeksi mikäs muu kuin yläkerran seinän maalaus. Käytiin nimittäin valikoimassa värisävy, joka näytti myös kivalta tuon meidän seinien ”yleissävyn vieressä”.  Naurattaa vaan kun meitä on täällä kolme aikuista joilla kaikilla suurinpiirtein sormet syyhyää päästä maalauspuuhiin. Ja siihen päälle vielä tyttö joka autosta noustessa kyseli kauniisti siitä milloin pääsee maalaamaan. Hän muuten valitsi omat suosikkinsa kaikista maalisävyistä ja voin kertoa, että kyllä on värisilmää kirkkaille väreille. Sieltä löytyi niin kirkasta myrkynvihreää kuin tomaatinpunaista ja sinapin keltaista. Ei ehkä ihan meille sopivia värejä, mutta ilmeisesti tytön silmään todella kauniita. Lempisävystä kysyttäessä vastaus oli kuitenkin topakka pinkki. 😀

Illasta pitäisi väsätä jouluaatoksi piparkakkujäädykettä ja siivota jääkaappia valmiiksi jouluruokia varten, ei tosiaankaan mitään lempipuuhaani. Ajateltiin lähteä huomenna nimittäin jouluruokaostoksille sillä torstai ja osa perjantaista menee Tallinnassa. Ainiin ja kalkkunakin pitäisi käydä hakemassa.. Voin jo ennustaa että ähky pääsee viikonloppuna varmaan yllättämään, mutta toisaalta kerran vuodessa se joulu vain on.

Mukavaa tiistaita teille kaikille ja kiitoksia onnentoivotuksista edelliseen postaukseen. Mitäs muuten pidätte tästä asusta? Mä olen nyt todenteolla innostunut taas mekoista! Niin mukavia ja sopivasti asustettuina tarpeeksi lämpimiä myös talveen.

*kaupallisia linkkejä.

 

X