PA310028 PA310018 PA310033

Mietin pitkään, että haluan jotain kivaa tuohon portaikon seinälleni ja Pinterestin maailmasta se idea sitten löytyikin. Mielestäni portaikkoon hauskasti erilaisista ja eri kokoisista kehyksistä sommiteltu kokoelma on todella hauska ja nyt lopputuloksen nähtyäni olen aivan todella tyytyväinen.

Ajatuksena oli aloittaa tuota seinää hääkuvilla ja kenties lisäillä muita kuvia päälle/sivuille tai vastapäiselle seinälle. Kyllä se vaan niin on, että omaan silmääni suuret seinät ovat todella vaisut jos niissä ei ole mitään. Nyt saatiin siis kertaheitolla portaikkoon sitä jotain ja mikä parasta, näiden kuvien ohi kävellessä voi aina muistella meidän taianomaista päivää.

Max näyttää taas hätää kärsivältä, en oikeasti tiedä ketään, joka osaisi syyllistämisen jalon taidon paremmin kuin tämä herra. Joko ruuasta tai lenkistä on liian kauan aikaa (vaikka oltais just tultu aamuruuan ja lenkin jälkeen sisään), häntä ei huomioida tarpeeksi (valokuvausajan voisi käyttää Maxin paijaamiseen), tai elämä on muuten vain rankkaa. Tätäkin kirjoittaessa makaa tässä mun vieressä ja nuolee mun varpaita. Kuvittelee tekevänsä suuren palveluksen pitämällä mut puhtaana vaikka tosiasiassa tulin just suihkusta! Kohta onkin kolme vuotta siitä kun Max meille tuli, muistan edelleen sen joulukuun alun päivän, jolloin lunta tuli kaatamalla ja me ajeltiin Maxia hakemaan. Max matkusti kotiin mun sylissä käärittynä peittoon ja muistan kuinka melkein tärisi jännityksestä. Ja tuossa se nyt on, 34 kiloa kultaa (tai karvaa!).

Mukavaa alkavaa lauantaita teille kaikille!

* Boozt.comilla viikonlopun ajan kamppis, jossa kaikista aletuotteista 15%:n lisäale koodilla NOW15! 🙂

*kaupallinen linkki

X