Xenia's day

Postikortti Budapestistä

Teksti:
Xenia

Huh en muista koska olisin viimeksi pitänyt näin pitkän loman blogista. Viimeisestä päivityksestä on jo viisi päivää aikaa ja olo on just sellainen, että materiaalia on kerääntynyt tässä välissä ihan kauhea kasa jaettavaksi. Anoppini on meillä kylässä vielä huomiseen asti ja eilinen menikin visusti lasten kanssa kotona, mutta tänään lähdin kuitenkin tekemään töitä toimistolle ja huomenna sit paluu kunnolla arkeen.

Budapest oli aivan mieletön, vaikka myönnettäköön, että säät ei meitä mitenkään erityisesti hellineet. Itseasiassa torstaina ja perjantaina saatiin nauttia mielettömistä keleistä, mutta sit lauantaina ja erityisesti sunnuntaina satoi aivan kaatamalla. Kävelyaskeleita taisi kuitenkin säästäkin huolimatta tulla joku lähemmä 20.000 per päivä, eli jalan tuli pääosin kuljettua.

5FFDE154-39B6-4DAD-9B8A-AAD3A430695D IMG_3067

Tämä reissu oli mun 30 -v lahja ja samalla juhlittiin tämän porukan viimeistä kolmen kympin ikään päässyttä ystäväämme. Hänelle annoimme myös lahjakortin ulkomaille ja päätimme lähteä yhdessä Splitiin joskus ensi vuonna. Tilannehan toki elää sen mukaan onko joku vaikkapa viimeisillään raskaana tai juuri synnyttänyt, mutta tästä seurueesta tiedän sen, että tapahtui mitä tapahtui, lähdemme tälle reissulle yhdessä vaikka viiden vuoden päästä jos vasta sit sellainen tilanne tulee eteen! 🙂

cb7e7e45-5736-4392-a4cd-c341856b95a8 bee93311-816e-48b2-bcc8-2e9eb5e8ea01 IMG_3057

Tänään olisi vielä yksi pankkitapaaminen jota ennen pitäisi saada tulevan yhtiökumppanin kanssa paperit tehtyä. Illasta sit juhlitaan mieheni syntymäpäiviä hänen ja minun perheeni voimin.

Reissu oli kyllä uskomattoman hauska, tällä porukalla vatsalihakset saavat kyytiä nauraessa, eli seuraavaa reissua odotellessa. Parasta näissä huikeissa reissuissa on kuitenkin myös se, että kotiin on aina yhtä ihana tulla. Kyllähän siinä ehtii jo parissa päivässä ikävä iskemään. Toisaalta olen sitä mieltä, että välillä nämä hetket ovat todella tärkeitä kun voi antaa vastuun lapsista hetkeksi muille ja keskittyä ystäviinsä/puolisoonsa/itseensä.

All in all. Budapestiin matkustetaan kyllä vielä uudestaankin. Upea kaupunki, herkullista ruokaa ja hintataso on Suomeen nähden todella edullinen. Voin lämpimästi suositella!

 

X