xenia's day

Praque it is!

Teksti: Anna.fi
Me ollaan jo käyty rekisteröimässä S:n oleskelu Suomeen ja nyt mä venaan täällä aivan into pinkeänä Nooran luokse lähtöä. Viime kampaajakerrasta onkin jo tolkuttoman paljon aikaa, joten ihan syystäkin olen innoissani. Varattiin muuten just äsken lennot Prahaan kovan jahkailun jäljiltä. Sen verran kiireitä nyt syksyllä luvassa, että ei ihan helposti lähdetäkään mihinkään pidemmäksi aikaa, joten kolmen päivän viikonloppu siellä saa tällä kertaa luvan riittää. Sinne painutaan siis aika edullisilla hinnoilla ensi viikon viikonlopuksi. Nyt pitää vielä etsiä joku hyvä hotelli, eli Prahan tietäjät saa vinkata! Mä oon kerran elämässäni siellä jo käynytkin, mutta ei mulla ole muistikuvaa, että mikä alue on kiva. Ihanaa päästä kolmen päivän minilomalle kun töitä on tehty koko kesä viikon ympäri. Jeeee!
Huh, nyt mua alkoi väsyttää, joten pakko keittää kahvikupponen, että tän päivän saa hoidettua kunnialla läpi. 🙂 On muuten pakko vinkata super herkullisista tonnikalaleivistä mitä tehtiin eilen:
Tavallista tummaa paahtoleipää paahdettuna ja siihen päälle tonnikalaa, johon on sekoitettu vähän kevytmajoneesia ja paljon pippuria. Siihen päälle vielä rucolaa niin voin kertoa, että vie kielen mennessään! Kohta siis kohti Bowta, josta tulenkin pitkästä aikaa oikein freesin tukan kanssa ulos, jippii!
Laittakaahan Prahan tietäjät vinkkiä hyvistä hotelleista ja alueista, joista hotellia kannattaa katsoa, olisin hyvin kiitollinen! Mahtavaa torstaita! 🙂

Lue myös

X