Xenia's day

Puhdas

Teksti: Xenia

P5020158

Mitä hajuvesiin tulee olen todella tylsä. Mulla on vuosikaudet ollut Chanelin Chance- hajuvettä ja sen lisäksi yhdeksi suosikikseni on muodostunut Gucci Bamboo hajuvesi, jonka hankin viime kesänä häätuoksuksi. Se tuokin aina tuon päivän mieleen ja olen todella iloinen siitä, että päädyin hankkimaan jotain tutusta poikkeavaa tuota tärkeää päivää varten.

Olen useasti tuoksutellut Clean-merkin tuoksuja kaupoilla käydessäni ja tuossa muutama viikko sit en voinut enää vastustaa kiusausta, vaan hankin heiltä hajuveden jopa kahdessa eri tuoksussa. Clean Cool Cotton on raikas ja puhdas hajuvesi joka muistuttaa minua kesästä ja siitä että olen, noh, puhdas. Aivan ihanan kevyt ja todella miellyttävä kaikin puolin!

Clean White Woods on puolestaan myskisempi ja lämpimämpi tuoksu, olematta kuitenkaan sellainen todella makea. Mulle makeat tuoksut ei vaan sovi, vaan niistä tulee pää kipeäksi todella nopeasti, luulen että käytin niitä liika nuoruudessani.

Tuoksuja on mun mielestä kiva vaihdella fiiliksen ja sen mukaan, mitä kulloinkin on ohjelmassa! Päiviin kevyempää ja iltoihin hieman voimakkaampaa tuoksua. Ne mun ikuisuussuosikit tulee aina pysymään tässä rinnalla, mutta kyllähän vaihtelu virkistää, se on ihan selvä juttu.

Yksi jäi vielä Cleanilta mietityttämään, nimittäin Clean Skin tuoksu, jonka hankin vielä ehdottomasti. En nyt oikein edes muista kuinka sitä kuvailisin, mutta hyvä se oli ja jäi mietityttämään! Sekin oli aika lämmin ja pehmeä ja muuttui iholla todella ihanaksi. Se onkin muuten hyvä muistaa, että hajuvesiä kannattaa aina kokeilla omalle iholle, eikä vain niille paperilappusille, joita hajuvesiosastoilla on.

Mukavaa helatorstaita teille kaikille, me lähdetään pian ulos leikkimään. Mä heräsin jo kuudelta tekemään töitä, että voin tytön kanssa oleskella koko päivän ja mennä päikkäreille hänen kanssaan samaan aikaan. Mulle on nimittäin nyt tässä pari päivää iskenyt niin älytön väsymys iltapäivästä että hyvä kun olen pysynyt pystyssä. Keho tosiaan kaipaa nyt extra lepoa, joten pakko kuunnella sitä!

Onko nämä Clean -merkin tuoksut teille tuttuja? Mikä on muuten teidän the one – tuoksu? Rakastan käydä haistelemassa tuoksuja, joten mielelläni kuulisin uusiakin vinkkejä!

Lue myös

X