Xenia's day

Puhdasta kosmetiikkaa - tämän hetken suosikit

Teksti:
Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä.

IMG_7647

Hyvää ystävänpäivää ensinnäkin, onko teillä jotain erityisiä suunnitelmia? Mies toi mulle kukkia ja mä tein hänelle just kakun. Kummallakin meistä oma rakkauden kieli – mulla siis ruuanteko. 😀 Illasta olisi tarkoitus ihan vaan olla ja katsoa joku leffa perheen kesken. Taisin luvata tehdä popcorniakin, se on lasten herkkua ja itse tehtynä aika terveellistäkin! <3

Joka tapauksessa, oli tässä asiaakin, on nimittäin pakko jakaa kun olen todella innoissani tästä löydöstä! Olen jo jonkin aikaa etsinyt hyviä hiustuotteita luonnonkosmetiikan puolelta ja kokeillut jo muutamia tuotteita, jotka eivät kuitenkaan muiden hypetyksestä huolimatta omalle hiustyypilleni sovi. Kokeilin myös yhtä palashampoota, mutta siitä jäi tosi tahmeat hiukset, vaikka kokeilin sen kanssa jopa etikkahuuhdetta. Mutta tästä kun mainitsin niin moni kehui monen montaa toista palashampoota, eli niissäkin taitaa olla niin, että mikä yhdelle sopii, ei toiselle sovi lainkaan. Mun hius on laadultaan hyvin suomalainen ja hento ja kaipaankin jotain volyymiä hiuksiin. Tuo hiusten hentous on itseasiassa syy siihen, miksen useinkaan viihdy suorilla hiuksilla. Ne kun näyttää helposti omaan silmään tosi ohuilta, vaikka tuskinpa kukaan muu kiinnittääkään huomiota. 😀

Mutta joka tapauksessa. Kokeilin reilu viikko sit ensimmäistä kertaa Evolven shampoota ja hoitoainetta ja se oli rakkautta ensi pesulla. Itseasiassa toisen pesun jälkeen hiukset tuntuu vieläkin paremmilta, enkä kokenut edes tarpeelliseksi kihartaa niitä. Niissä on rakennetta, mutta ne ovat kuitenkin hyväkuntoisen tuntuiset. Täältä siis suuret suositukset tälle kombolle, jos teillä on hiustenhoitoaineet hakusessa.

Lisäksi ajattelin laittaa tähän mun tämän hetken suosikkimeikin, jossa menee arviolta viisi minuuttia. En kertakaikkiaan jaksa panostaa sen enempää, mutta pidän kuitenkin siitä, että ainakin joinain päivinä näytän vähän pirteämmältä.

IMG_7605 IMG_7573

Meikkivoiteena on vanhastaan tuttu Essen meikkivoide, joka on joka pennin väärti. En ole tähän tutustuttuani enää löytänyt mitään vastaavaa. Ihoni nimittäin rakastaa tätä. Ja mitä olen monen muunkin kanssa jutellut, en todellakaan ole ainut. Mulla on nyt talvella sävy 3 ja sit kesää kohti miksaan sitä sävyn 5 kanssa.

Silmien alla käytän ensin Bohon oranssia peitevoidetta peittämään tummuutta ja sit keltaista tuomaan valoa. Tämän kombon opin Ecoskinin omistajalta ja olen sitä siitä lähtien käyttänyt. Toimii!!

Poskipunana (ja huulilla ja luomilla) mulla on Korento huuli-ja poskipunavoidetta sävyssä Rosehip ja poskipäiden korkeimmalla kohdalla saman brändin Rose quartz korostusväriä.

Nyt mulla on etsinnässä hyvä luonnonkosmetiikan kulmakynä, luomiväri ja ripsari. Mitkä on teidän suosikkeja tällä saralla? Tässä meikissä mulla on  Nyx kulmakynä sävyssä Taupe ja suosikkiripsarini Sensai Lash Volumiser 38 (tässä kaksi yhden hinnalla) Mulla on herkkä silmänympärysiho ja saan monista ripsareista kulmien alle ihottumaa, mutta tästä en. Ja lisäksi monet vesiliukoiset tahraa ja samaten vedenpitävät. Ainoastaan tämä on sellainen joka on ja pysyy.

 

X