Uusin yhteistyökumppanini iDeal of Sweden kuulostaa jo nimenä hyvältä. Ennen kuin ehdin edes heidän nettisivuillaan päätyä, arvasin että kyseessä on jotenkin puhelimiin liittyvä yritys. Ja niinhän se olikin, tarkemmin sanottuna mitä kauneimpia puhelimen suojakuoria valmistava sellainen. Alla mun blogin kautta saamia suojakuoria ja lopussa kiva arvonta, joka haluttiin järkätä teille!

P2220080 P2220070 P2220072 P2220076

Mä päädyin pitkällisen jahkailun jälkeen valko-kulta marmoriseen kuoreen, mosaiikkikuvioiseen kuoreen ja omaan henkilökohtaiseen suosikkiini, marokkolaistyyppiseen suojakuoreen.

Kahdella teistä on mahdollisuus saada kotiin joku iDeal of Swedenin suojakuorista. Osallistuaksenne kilpailuun jättäkää vain kommenttikenttään oma puhelinmallinne, toivomanne kuori ja sähköpostiosoitteenne! Koko valikoimaa pääsette selailemaan täältä!

Jotenkin lähes huvittaa kirjoittaa tätä postausta nyt jälkikäteen, onnistuin nimittäin rikkomaan näyttöni täysin muutama päivä näiden kuvien oton jälkeen. Noh, tarkoituksena oli muutenkin hommata puhelin isommalla muistilla kun tämä nykyinen koko ajan herjaa olevansa täynnä, joten eikun ostoksille ja iPhone 7 kotiin. Googletin vielä siinä, että kuoret saattaisi sopia myös 7 malliin, mutta tietysti kamera on liian iso. Niinpä nämä jää odottamaan vanhan puhelimen näytön korjausta ja sen siirtymistä mammalle ja hankin sillä aikaa uudet kuoret tähän uuteen puhelimeen.

Kilpailuaikaa on sunnuntaihin 19.3 klo 23.59 saakka! Onnea! 🙂

X