Xenia's day

Pukeutuminen Dubaissa

Teksti: Anna.fi
Monet ovat kyselleet multa siitä, minkälaisen vaatekerraston kanssa lähden Dubaihin, arabikulttuuri kun on siellä vielä verrattain melko vahva (vaikka Dubai onkin nykyään jo todella länsimaalaistunut).

Me matkustettiin aika samoihin aikoihin sinne vuonna 2010, ja mielestäni olin silloin aika sopivalla linjalla liikenteessä, kukaan ei katsonut pahasti, mutta koin silti oloni kotoisaksi vaatteissani. Mulla oli se periaate, että en näytä olkapäitäni missään ostoskeskuksissa/ravintoloissa, eli yleensä mulla oli joko t-paita, lyhythihainen pusero tai pitkähihainen pusero.

Alaosissa suosittelen vain käyttämään järkeä. Ei mitään takapuolen paljastavia shortseja, mutta ei jalkoja silti ole tarpeellista kokonaan peittää. Mä pelasin normi shortseilla ja hameilla ja pidin yläosan peitetympänä ja en kyllä paikallistenkaan suosimissa ravintoloissakaan saanut mitenkään erityisesti katseita osakseni.

Muutama esimerkki asuista, jotka mun näkemyksen ja myös paikan päällä asuvien mukaan on ok:

Rannalla saa toki olla ihan miten lystää, mutta tämä siis lähinnä pukeutumisesta ostoskeskuksissa, ravintoloissa ja muilla yleisillä paikoilla kuin rannalla. 🙂

Hemmetti kun tykästyin tuohon alemman kollaasin kelloon. Mä katsoin sitä yhtä MK:n ruusukultaista kelloa NYC:istä, mutta en vain jaksanut sovittaa sitä. Katsotaan jos Dubain MK:lla olisi vähemmän hälinää. 🙂

Miten te Dubaissa käyneet olette kokeneet pukeutumisen?? 🙂

Lue myös

X