Xenia's day

Purkkapinkki neule / asu

Teksti: Xenia

P3220053P3220060P3220021P3220039P3220028

Neule: Other Stories (*tämä)

Hame: Chiara Forthi (*tämä)

Kengät: Bubbleroom (*nämä)

Laukku: Fendi

Takki: Burberry

Tulin vain pikaisesti näyttämään teille tämän asun, jossa viihdyin eilen (okei ja tänään myös). Etsin kissojen ja koirien lailla oikein kirkasta purkkapinkkiä neuletta ja lopulta löysin sen Other Storiesin nettikaupasta. Ensin oli koot loppu, mutta parin päivän jälkeen niitä oli taas, joten eikun neule kohti minua.

Tuli muuten huomattua, että jos harmaan sävyjä on äärettömästi niin aivan sama on pinkin suhteen. Vaaleanpunainen on aivan eri asia ja barbipinkki paljon tummempi ja vähemmän pastellinen. Melko höynähtäneeltä kuulostaa, mutta pääsiasia, että löytyi ja voin tyytyväisenä jatkaa kevättä pinkkeine neuleineni.

Ja hei muuten. Varasin tänään kirppispöydän mulle ja mammalle, eli ensi torstaista eteenpäin Porvoon Löytöpisteessä meidän tavaraa pöydissä 184 & 185. Laitan vielä lähempänä muistutusta!

Nyt pistin äsken pizzaa tilaukseen, sillä tänään on perjantai! Lisäksi kävin hakemassa illaksi vähän herkkuja, sillä tämä on kyllä tupla-ansaittu vatsataudin jälkeen. Huomaan muuten sen, kuinka vieläkin on vähän valikoiva tämä ruokahalu. Yhtään ei tee mieli mitään mitä normaalisti tekisi ja esimerkiksi mä olen syönyt nyt jo kahtena aamuna paahtoleipää aamiaiseksi, mikä on mulle täysin vierasta. Mietin muuten tuossa just, että miksi ihmeessä paahdettu leipä voilla on niin hyvää? 😀

Nyt odottelen just perhettä kotiin eli edessä kotivaatteiden vaihto ja sit rentoa perjantaita viettämään. Aivan ihanaa viikonlopun alkua teille kaikille!<3

Mitäs mieltä te olette tästä räiskyvän pinkistä neuleesta?

X