vaatetus

Purkkapinkkiä kevääseen

15.3.2019 Teksti: Xenia

Sisältää kaupallisia linkkejä

P3140105P3140121P3140109

En tiedä liittyykö (hitaasti) lähestyvään kevääseen vai mihin, mutta mulle on iskenyt kauhea pinkkihimo. Purkkapinkki on ehkä kaikkein eniten sitä, mitä tarkoitan eli nimenomaan kirkasta pinkkiä, joka ei kuitenkaan ole tumma, vaan pikemminkin aavistuksen pastellinen. Tämä kuvissa näkyvä pinkki mekko multa löytyy myös harmaana, mutta tämä on kyllä suosikkini. Eipä tarvitse paljon pohtia mitä pistää päälle tytön synttärijuhliin muutaman viikon päästä. Luulenpa, että itse synttärisankarikin tulee olemaan mielissään kun mammalla on kerrankin jotain kivan väristä päällä!

Keräsin inspiskollaasin tämän hetken pinkistä valikoimasta – ja sitähän muuten on!

pinkki
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Näen jonkun kirkkaan pinkin ohuen neuleen tai paitapuseron esimerkiksi sinisten farkkujen ja valkoisten tennarien kaverina. Ai että, kyllä kelpaisi nyt lumen sulaa niin että pääsisi kaivamaan vihdoin ja viimein kaikki kevätkengät esiin. Olen niin kurkkuani myöten täynnä talvisaappaita ja paksuja takkeja, tuntuu, että tämä talvi on kestänyt jo ikuisuuden!

Tänään onkin sit läsnäoloa koululla ja samaten huomenna. Mukavaa viikonlopun alkua teille kaikille!<3

Xenia

Instagram

  • Rays of ☀️🙌🏻 #isitspringyet #home #scandinavianstyle #artek #interiordesign

xeniasday

Kommentit (10)

Ihan mitä vain. Sandaalit, balleriinat yms matalat kengät toimii mun mielestä todella kivasti! 🙂

Aivan ihania <3 Ja kaunis toi sun mekko. Tulis nyt kunnolla kevät ja ei satais enää yhtään lunta!

Mukavaa kevään odotusta!

Kaunis mekko 😍 Väreissähän on symboliikkaa ja niillä on terapeuttista merkitystä. Itse himoitsin pimeään aikaan syksyllä kotiini keltaista, josta normaalisti en sisustuksessa niin pidä, mutta luin aiheesta ja keltaisen kerrottiin auttavan mm. uupumukseen työssä, joten sopi hyvin sen hetkiseen tilanteeseen ja selitti oudon himon kyseiseen väriin 😊.

Sulla on kyllä aina niin upeita vaatteita 🙂 olen miettinyt, että käytätkö näitä ihan arkena, vai vaan jossain spesiaalitilanteissa, lomalla jne? Olen yrittänyt kerätä itsellenikin jotain rohkeutta pukeutumiseen, mutta usein tulee tunne, että on jotenkin ”ylipukeutunut” ja ne kaikista lemppareimmat mekot jää kaappiin pölyyntymään, vaikka olis kuinka ihana kesäpäivä..

Hienompia mekkoja juhlissa/deiteillä/lomalla, normimekkoja ihan arjessa!:)

Joo alkaa riittää tää talvi ja lumi nyt.

Sanopa se!

Moi.
Mistä on tää upea Mekko?
👗😇

Postauksessa on suora linkki siihen!:)

Minkälaisia kenkiä sun mielestä tuollaisen mekon kanssa voisi käyttää? En ole yhtään korkokenkä-ihminen ja pituutta ilmankin jo 178 cm 🙂

Todella kauniisti sopii tuo väri sinulle!

Ihan mitä vain. Sandaalit, balleriinat yms matalat kengät toimii mun mielestä todella kivasti! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *