P1240704 P1240713 P1240705 P1240709

paita: Chiara Forthi (*tämä)

neuleliivi: Marks & Spencer

saappaat: Tamaris (*nämä, *harmaat -50% alessa)

tekomokkatreggingsit: H&M Mama

laukku: Prada

Asusta tuli nyt ihan ekana mieleen, että kaipaisin vinkkejä pitkistä, pitkähihaisista t-paidoista kasvavaa mahaa ajatellen. Monet kun jää jo nyt ihan liian lyhyeksi ja perus pitkähihaiset t-paidat on omalla kohdalla niin kovassa käytössä että voisin pari hankkia perusväreissä. Asussa pääsi valloilleen liilahtavan eri sävyt yhdistettynä mustaan ja harmaaseen. Mukavaa ja helppoa eli juuri minun näköistäni.

Tänään herättiin taas valkoiseen talveen, josta säätiedotukset huomioon ottaen ei saada kovinkaan pitkään nauttia. Olenko ainut jonka mielestä tämä talvi on ollut oudoin naismuistiin? Ensin tosi kylmät säät marraskuussa, sen jälkeen lähes koko ajan tällaista venkslaamista edes takaisin nollan molemmin puolin. Onko aika kullannut muistot vai oliko talvet ennen paljon kylmempiä ja lumisempia? En muista tällaisia talvia lapsuudestani, mutta toisaalta lapsuuden kesät oli myös aina todella lämpimiä!

Parin päivän päästä ollaan helmikuun puolella ja jo nyt alkaa huomaamaan sen kuinka valon määrä lisääntyy päivittäin. Päivärytmikin on muodostunut alkuraskauden älyttömän väsymyksen jälkeen sellaiseksi ettei kellon soidessa enää väsytäkään niin paljon. Ihan tervetullutta vaihtelua!

Tällä viikolla on luvassa kaikkea tavanomaista ja vähän tavanomaisesta poikkeavaakin. Gradu on ohjaajalla luettavana, jotta voin jatkaa kritiikin kera etiäpäin. Sen lisäksi odotellaan uutisia hauskoista jutuista ja viikonloppuna juhlitaan ystävien häitä, ihanaa! <3

Tän viikon perjantaina onkin enää 4 viikkoa meidän aurinkolomaan, joka todellakin tulee tarpeeseen. Kroppani oikein huutaa luonnollista d-vitamiinia, jota luulisi Arabiemiraateissa saavan yllin kyllin. Pitääki tuohon liittyen katsella jo aurinkosuojat valmiiksi ja kokeilla jos yhdetkään uikkarit menee päälle, epäilen suuresti. Onneksi pukeutuminen tulee olemaan helppoa, sillä mulle on vuosien varrella kertynyt jos jonkimoista joustavaa maximekkoa. En edes uneksi mahtuvani johonkin denimshortseihini tai jos mahtuisin, voisi olo olla todella epämiellyttävä. Mennään siis hyväksi havaitulla linjalla! Mehän mennään siis ystäväperheen kanssa Ras Al Khaimahiin ja ajateltiin yhtenä tai kahtena päivänä mennä Dubaihin. Ostoskierrokset taitaa tällä kertaa jäädä sinne lasten -ja vauvojen puolelle ja voisin kuvitella että minä ja myös raskaana oleva ystäväni menemme siellä aivan sekaisin.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille ja alkuun viitaten: mistä saa parhaita pitkähihaisia t-paitoja pitkässä mallissa?

*kaupallinen linkki.

 

X