elämä

Raidallista

26.8.2016 Teksti: Xenia

Kun katsoi meidän kummankin matkalaukkua, raitavaatteet oli aika hyvin edustettuna. Ja nyt kun tarkemmin miettii niin meidän ainoat vaateostokset Hvarista olivat nekin kumpikin raidallisia, ja niin oli muuten tytöllekin hankkimamme vaate.

Ihan rehellisyyden nimissä en kantanut kameraa juuri lainkaan mukana vaan keskityttiin enemmänkin nauttimaan hetkestä ja siitä ettei elektroniikka ollut koko ajan käden ulottuvilla. Tekee ihan hyvää aina välillä! Muutamat asukuvat tuli kuitenkin kauniiden maisemakuvien lisäksi kuitenkin napattua ja niistä ensimmäinen, hyvin simppeli ja mukava asu nyt tässä.

Loman aikana tuli käveltyä päivittäin helposti yli 10 kilsaa, joten ne yhdet mukanani tuodut korot jäi todellakin kaappiin. Onneksi on balleriinat ja nämä omat ikivanhani saivat juuri ennen matkaamme hyvin lisää käyttöikää kun kävin ne hoidattamassa suutarilla.

P8220108P8220098P8220104

toppi: Soft Rebels

shortsit: Tommy Hilfiger

kengät: Miu Miu

aurinkolasit: Ray Ban

Vaatteista puheen ollen, laukku on aika uusi ja hankin sen itseasiassa polttarimatkaltani Virosta. Se on ihanan napakkaa nahkaa ja hintaa oli noin 50€ kaikkien alejen jälkeen. Melkoinen löytö vaikka itse sanonkin. Malli ja väri ovat nimittäin just eikä melkein ja mikä parasta, se vetää sisäänsä lähes koko omaisuuteni!

Tänään mä ajattelin tehdä pitkästä aikaa joogaa jossain välissä. Mulla on nimittäin alaselkä nyt vihoitellut jonkin aikaa ja luulen että tuon tyyppinen liikunta/venyttely on just sitä mitä kehoni kaipaa. Jospa vaikka yrittäisi tehdä siitä rutiinin, ei varmaan olisi pääkopallekaan pahaksi kun pian ollaan taas kunnolla keskittymässä opintoihin.

Mukavaa alkavaa viikonloppua. Täällä mukavan rentoja suunnitelmia, halutaan tehdä kivoja juttuja tytön kanssa kun viime viikonloppuna oltiin poissa!<3

Xenia

Arkisto

Instagram

  • I love these cushions!😍 #homedecor #interiordesign #homeinterior #scandinaviandesign #scandinavianhome

xeniasday

Kommentit

Se on, ja oikea tilaihme! 🙂

Kommentit

Ihanan simppeli asu! Olet niin kauniisti ruskettunutkin!:) Ja mitä joogaan tulee, voin suositella. Itselläni on vaikea rauhoittua vaan koko ajan tulee tehtyä jotain yms, tuo jooga on asia jonka avulla olen oppinut rentoutumaan, tekee mielelle ja vartalolle hyvää! 🙂 Rentouttavaa viikonloppua sulle Xenia!

Kiitos N!<3 No juurikin näin, Jooga on hyvää harjoitusta sekä keholle, että mielelle! 🙂

Moi,

Ihana kuva ja upea laukku. Mistä liikkeestä tuo laukku oli?

Hitsit kun mä en muista sen nimeä, mutta se oli siinä Virukeskuksessa. Tosi iso kenkä ja laukkuliike ja siellä oli vaikka mitä nahkalaukkuja tosi hyvään hintaan! 🙂

On kyllä älyttömän hyvännäköinen laukku, ihana väri. Aloin ihan himoita vastaavaa! 😀

No eikö olekin, ollut käytössä lähes päivittäin ostosta lähtien! 🙂

Ihanan onnellisia asukuvia 🙂 Oikein paljon onnea naimisiinmenon johdosta! On ollut mukava seurata hääjuttuja täällä blogissa.

Kiitos Primrose! 🙂

Kiva asu ja ihana laukku! Heti kiinnitin huomioni siihen, tosi kiva! 🙂

http://www.annimarian.com

Se on, ja oikea tilaihme! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *