Xenia's day

Raikas asu

Teksti: Xenia

P5110252P5110258P5110246P5110238P5110235

pusero: H&M Mama (*vastaava)

toppi: Cubus (tämä)

farkut: Bubbleroom (*nämä)

laukku: Mulberry

kengät: Converse (*nämä)

En tiedä olisiko viikonloppu enää paremmin voinut mennä. Ensin perjantaina grillailua pienellä porukalla, lauantaina ystävieni minulle järjestämien babyshowereiden viettoa hyvän ruoan ja seuran parissa ja eilen vielä siihen päälle isommalla perheporukalla grillailua ja Suomen pelin katsomista. Henkisesti olo on siis todella latautunut vaikka fyysisesti väsymys painaakin.

Tänään mulla on luvassa aivan mahtavaa hemmottelua, nimittäin raskausajan hieronta, jonka sain tyttäreltäni ja mieheltäni äitienpäivälahjaksi. Juuri eilen pääsin vasta aamusta miettimästä sitä kuinka jumissa mun selkä ja esim nilkat (?!?!) on ja huomasinkin että aika on varattu tälle iltapäivälle, joten voitte vaan arvata kuinka innoissani tästä olen! Homma on nimittäin niin, että tässä ei enää paljon venyttelyt auta, kauheita pohjekramppeja kun tulee joka yö magnesiumin lisäämisestä huolimatta. Kai se on vain tämä lisääntynyt paino, joka aiheuttaa lihaksille uudenlaista rasitusta ihan tavanomaisista jutuista kuten kävelystä. Eilen tein vielä muutaman askelkyykyn metsälenkillä ja pakarat huutaa nyt hoosiannaa, kätevää kun ei tarvitse mennä salille lisäpainoja hakemaan, heh. 😀

Muuten tämä viikko on varsin tavanomainen, mitä nyt tuossa torstaina on tyttö kotona. Mä olen yrittäjänä täysin out kaikista pyhistä ja muista vapaapäivistä, mutta onneksi kalenteri huutaa punaista aina kun tällaisia on tulossa.

Täällä mä muuten katselen säätiedotuksia ja mietin pitäisikö käydä heittämässä pressu ulkokalusteiden päälle ettei tyynyt yms kastu jos sade tulee. Tähän liittyen alkoi naurattaa, että lähes poikkeuksetta tsekkaan vallitsevan säätilan jostain puhelimen applikaatiosta, enkä esimerkiksi sen sijaan mene katsomaan lämpötilaa keittiöstä, jossa näkyisi se tila mitä ulkona tässä meidän talon kohdalla ihan oikeasti on. Joskus heitinkin tästä vitsin, että bikinit päällä vaan ulos vaikka vettä tulisi kaatamalla, kun sääappin mukaan pitäisi paistaa aurinko..

Eilen muuten koettiin Maxin kanssa harmaita hiuksia kun herra yhtäkkiä kakoi koko mahansa sisällön minnekäs muualle kuin matolle. Siinä mukana oli kokonainen käpy (?!?!?) jota ei oltu pureksittu vaan selkeästi nielty kokonaisena. Tuli taas mieleen, että milloinkohan tämä herra oppisi sen, ettei kaikkea siellä metsässä juostessa kannattaisi syödä. Suu käy lähes koko ajan, joka tosin taitaa olla aikamoinen rotuvika! 😀 Noh, loppu hyvin kaikki hyvin. Matto on nyt pesussa ja Maxkin sai lisää ruokaa sen jälkeen. Se muuten taisi olla ainut ajatus sen sijaan että olisi potenut huonoa oloa. Siis se, että milloin saa vatsan taas täyteen. Ahne mikä ahne, siitä ei kyllä pääse yli eikä ympäri.

Nyt mä keitän kahvia ja jatkan hommia. Mitä parasta viikon alkua teille kaikille! Mehän eletään jo toukokuun viimeisiä hetkiä, huh! Huomenna on isäni syntymäpäivät ja eläkkeelle hän pääsee reilun viikon päästä. Pitääkin keksiä jotain pientä lahjaa hänelle, helpommin tosin sanottu kuin tehty..

Ainiin, asu on ihanan raikas omasta mielestäni. Mitäs te tykkäätte?

*kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X